Cardinals, Scoala de Formare Profesionala - Bucuresti

Coafor

Sunt meserii frumoase , se potrivesc persoanelor care acorda o mare atentie esteticului propriu cat si de infatisare a celor din jurul sau, sunt meserii curate si cu retributii banesti pe masura.

Si nu in ultimul rand vor beneficia de priceperea dvs atat membri familiei cat si prieteni apropiati , fiti in centul atentiei cu o calificare si cu indemanarea dvs.

 De asemenea sunt meserii de halat alb care se poate invata intr-un timp reletiv scurt, iar pretul acestor cursuri nu este decat salariu dvs pe o luna si veti beneficia de aceste calificari pentru tot restul vietii.

De asemenea beneficiati de o reducere substantiala pentru acest pachet costul real al fiecarui curs fiind de 6oo ron,(3x600=1800) dvs platiti 2 cursuri si al 3-lea este gratuit

***Frizerul - Coaforul - Manichiuristul - Pedichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea coafurilor, fizurilor, manichiurilor si pedichiurilor (pentru nunti, ocazii speciale, petreceri etc.), ondulatiei permanente, tratamentelor capilare, tunsorii pentru femei si barbati, vopsirea parului, spalarea parului, diverse manichiuri si pedichiuri.

Ne bazam foarte mult pe orele de practica si punem un accent deosebit pe insusirea cunostintelor fiecarui cursant in parte.

Galerie foto
  • ...