Casuta cu ghidusii - Gradinita privata Chiajna

Casuta cu Ghidusii

Casuta cu Ghidusii este un centru educational pentru copii cu vârste între 2 si 6 ani, cu predare bilingva româna-engleza, bazata pe doua curricule care vor fi derulate în paralel: Early Years Foundation Stage si Curricula de Well-Being (Stare de bine).

Obiectivul nostru este de a promova educatia timpurie prin oferirea de activitati educationale, senzoriale si experientiale. Aici, copiii au parte de un cadru în care se pot dezvolta în ritmul lor natural, respectând etapele de dezvoltare recunoscute, specifice copiilor.

În Casuta, cream experiente de învatare centrate pe nevoile si capacitatile copilului.
Învatarea centrata în jurul intereselor copilului este naturala, pornita din curiozitate. Fiind stapân pe propria învatare, copilul deprinde placerea de a învata si în felul acesta îsi dezvolta abilitatea esentiala de a învata pe tot parcursul vietii.

Educatorul din Casuta se concentreaza pe proces si nu pe rezultate.

Educatorul din Casuta este alaturi de copii pentru a stârni si a mentine entuziasmul acestora de a fi stapâni pe propria învatare.

Educatorul din Casuta este conectat la nevoile copilului si îi raspunde cu blândete, empatie si îi ofera siguranta si ghidajul de care acesta are nevoie pentru a învata.

Educatorul din Casuta are obiective bine stabilite si urmareste evolutia copilului, fiind totodata creator de relatii pozitive în rândul grupului, deoarece noi suntem de parere ca se învata cel mai bine prin interactiunea cu alti copii 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0744307260
Str. Vlad Tepes, nr. 63, Chiajna, judetul Ilfov
Distribuie