Camin de batrani Casa Ilinca - Sacele

Alimentatie

Alimentatie
 
Meniul zilnic este diversificat, sanatos si contine specialitati traditionale si internationale. Preparatele abunda in fructe, legume, peste, pui, curcan, vita, toate proaspete.
Preparatele culinare sunt pregatite la un restaurant care are toate avizele necesare desfasurarii activitatii de catering si care deserveste meniuri zilnic si la gradinite si crese. Zilnic sunt 3 mese principale si 2 gustari, la ore fixe. Masa se serveste in zona dedicata acestei activitati, in camera fiind interzisa depozitarea mancarii de catre rezidenti. La cazurile grave masa se serveste la pat pe o masuta speciala iar un angajat asigura acest serviciu, rezidentul nefiind lasat sa desfasoare aceasta activitate singur.
Fructele proaspete, ceaiurile, compoturile, lactate si sucurile naturale nu lipsesc din alimentatia zilnica.
Alimentatia rezidentilor este atent supravegheata de medic si in concordanta cu indicatiile acestuia.

IMPORTANT

Ca parte integranta in procesul nostru de admitere in Casa Ilinca este dosarul medical al rezidentului. Toate informatiile medicale sunt evaluate cu atentie si sunt pastrate cu confidentialitate.
Regulamentul de ordine interioara, carta drepturilor beneficiarului cat si alte formulare sunt disponibile pentru beneficiari sau apartinatori la admiterea in centru.
Planificarea individuala a timpului unui rezident impreuna cu familia este un lucru important pentru noi. In astfel de cazuri, camera sau patul este pastrat, doar daca lucrurile personale raman inauntru si plata cazarii pentru perioada respectiva este asigurata. De asemenea, in cazul afectiunilor psihice este nevoie de recomandarea medicului daca se doreste o vizita acasa deoarece decompensarea care survine poate fi nebenefica.
Vizitele sunt incurajate si binevenite. Vizitarea rezidentilor se poate face dupa un program de vizita comunicat de conducere la admiterea in centru.
La cazarea in casa aveti nevoie de dosarul medical si de bagaj. Va vom ghida in alcatuirea bagajului pentru a nu pune lucruri inutile.
In cazul in care aveti nevoie de spitalizare, locul se va pastra atat timp cat lucrurile personale raman acolo si costurile vor fi asigurate. Toate aranjamentele necesare vor fi stabilite cu familia.
Plata se poate face atat direct cat si prin transfer bancar.
Serviciile incluse in pret sunt: ingrijirea permanenta, activitati ocupationale, socio-culturale, mesele principale si gustarile, TV conectat la cablu, programe si activitati diverse, controlul medical efectuat de medicul generalist, administrarea tratamentului de catre personal calificat, igiena zilnica, ajutor la imbracat si dezbracat, servicii de curatatorie.
Oferim servicii speciale persoanelor care nu se pot deplasa sau care au nevoie de tratamente deosebite.
Meniul zilnic este stabilit pentru o saptamana si poate suferi modificari in functie de cazuistica centrului.
Daca un resident are nevoie de un medic specialist sau de un fizioterapeut se va face programare si acesta va primi asistenta de care are nevoie.
Casa Ilinca asigura personal permanent alcatuit din personal calificat -8 ore pe zi, infirmiera si ingrijitoare 24 din 24, medic o data pe saptamana.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722794536
Str. Bunloc, nr. 5, Sacele, judetul Brasov
Distribuie