Casa Foca Regal Decor - Showroom de design amenajari interioare, Bucuresti

Perdea Franceza - voal basic uni alb sau beige

Perdea Franceza - voal basic uni alb sau beige - 37 Ron / m.l. cu 300 cm h

Manufactura franceza, proprietate a familiei prietene noua produce tesaturi artistice pentru perdele, draperii si tapet de aproape 115 aniVa punem la dispozitie cateva modele de perdele si draperii pe care in general le propunem clientilor din showroomTesatura este produsa la manufactura pe care o avem partenera in FrantaArticolul il aducem la acest pret fenomenal datorita unor relatii speciale de prietenie.Incepem cu acest voal uni simplu, perfect pentru hoteluri, restaurante, pensiuni si evident proiectele rezidentiale mai mari. Perdeaua este produsa pe o inaltime standard de 300 cm, contine un fir de plumb subtire ce ii confera eleganta si stilVeti putea vedea mai multe poze atasate, modelul fiind expus la noi in showroom.Pretul este foarte accesibil, de doar 8 euro / 37 Ron + TVA (cu 300cm h) Datorita pretului mic, transporturile se fac in functie de caz sau la o comanda mai mare a clientului sau la un cumul de comenzi (3-5 saptamani). (Altfel acesta se va tarifa suplimentar.) 

 

Vi s-a facut dor de Paris? Provence? Normandie? Spuneti alaturi de noi "Ca suffit!" . Sa readucem atmosfera din Bristol, Crillon, din hotelul mic in care ati stat in trecere prin Strassebourg, cel de langa catedrala, sa aducem lumea aceea impreuna la dumneavoastra acasa. Tineti minte tapetul acela cu flori mari de trandafir din dormitor , mirosul de trandafiri proaspat taiati din lobby, gustul dulcetii de la dejunul de dimineata cand ati pornit din nou la drum? Tapetul , draperia, tesatura pentru canapea sigur le gasiti la noi. Si daca vedeti unele mai frumoase, care or sa va faca sa uitati pana si de experienta aceea unica, chiar nu pare un lucru rau :)

 

Bine ati venit! Aceasta e doar categoria "mama", in care noi am ales sa includem o serie de recomandari prietenoase, asortate si usor de asimilat. Sub poza principala insa veti descoperi link-urile verzi care fac trimitere catre colectiile largi impartite pe atmosfera / influenta / origine In pozele urmatoare gasiti in functie de stilurile decorative si influentele acestora: englez, francez, italian, german -> tesaturi decorative pe care noi le folosim ca perdele, draperii, tapet , storuri, tapiterie mobilier. Intotdeauna trebuie sa existe o armonie in interiorul casei fiecaruia, de aceea trebuie coordonate foarte atent. Noi preferam tapetul textil in defavoarea celui de hartie, rezista mult mai mult in timp, este usor de intretinut si mai ales confera o imagine mult mai calda interiorului, in plus izoleaza termic mult mai bine incaperea, protejand atmosfera din interior si asigurand un grad de confort suplimentar; acestea sunt doar cateva motive pentru care-l recomandam cu cea mai mare incredere. Astea fiind spuse totusi, sa nu credeti ca nu avem si tapet de hartie sau nu-l folosim cu succes, dimpotriva. Doar ca tesaturile aduc mai multa armonie si caldura unei case :) Accesoriile si pasmanteria decorativa : galoane, ciucuri, franjuri, benzi de fronsare, torsade, snururi si lezarde vin sa infrumuseteze decorul cu detalii sofisticate, calde si revigorante. De cele mai multe ori acestea aduc efectul covarsitor al unei amenajari de interior de succes. 

Galerie foto
  • ...