Casa de Vis pentru Seniori - Pitesti

Servicii si facilitati

Cazare

Locatia este amenajata in stil modern, gazduieste 59 de oapeti intr-un regim hotelier. Sunt disponibile camere single, duble, triple si cvadruple.
Personalul nostru, atat asistentele, cat si medicii sunt in permanenta legatura cu seniorii, iar serviciile oferite de catre acestia sunt menite sa mentina si sa imbunatateasca calitatea vietii varstnicilor.

Alimentatie

In cadrul restaurantului nostru intern, pregatim zilnic 3 mese si mai multe gustari. Mesele se servesc in restaurant si sunt personalizate, in functie de nevoile fiecarui senior, dar si in stransa legatura cu recomandarile medicului intern.

Activitati fizice

Am pregatit pentru seniorii cazati o sala de gimnastica unde toate activitatile fizice vor fi realizate sub atenta supraveghere a personalului nostru pregatit in acest domeniu. Toate acestea sunt menite sa imbunatateasca si sa mentina caliatea vietii varstnicilor.

Ingrijire

Personalul nostru le ofera seniorilor toata atentia si din punct de vedere al igienei. Procedurile bine stabilite garanteaza ca imbaierea, dusul si schimbarea varstnicilor sa se realizeze intr-o maniera perfecta.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0732033712
Strada Velisoarei, Nr. 1V, Pitesti, judetul Arges
Distribuie