Casa Maria Botosani - Camin privat pentru batrani

Despre noi

In Romania exista sute de mii de batrani care locuiesc singuri, fara un ajutor din partea cuiva. Migratia fortei de munca a lasat in urma sute de mii de parinti si bunici care locuiesc singuri in casele lor.

Ma numesc Horodnic Maricica si incerc din rasputeri sa fac ceva pentru acesti batrani. In copilarie am trecut prin momente grele, neavand parte de caldura unui camin, de iubirea parintilor sau de educatia care mi-as fi dorit. Viata m-a invatat ca e imperativ necesar sa fac ceva, ceva ce nu a facut nimeni pentru mine.Dupa 15 ani petrecuti in Italia m-am intors in sfarsit acasa. M-am intors in orasul in care am crescut intr-un camin de copii, hotarata sa faca ceva pentru copiii fara familie sau pentru bataranii ramasi singuri.Am infiintat o asociatie nonprofit sa poat venii in sprijinul batranilor ramasi singuri: Asociatia Glasul Bunicilor.

In cardrul asociatiei am pus pe picioare o casa in care batranii îsi gasesc linistea, voia buna si tot ceea ce le este necesar pentru asi petrece zilele in conditii decente. Casa Maria Botosani este un camin in care orice persoana varstnica si-ar dori sa locuiasca. Un camin in care linistea si caldura sufleteasca sunt puse pe primul loc si care orice batran trebuie sa aiba , dupa atatia ani de munca, greutati si sacrifii.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0741381509
Strada Ana Ipatescu, Nr. 9, Botosani, judetul Botosani
Distribuie