CASA SENIORILOR camin batrani sector 4

Tarife si facilitati

Tarifele de la Casa Seniorilor by Premium Wellness sunt adaptate în functie de programul stabilit pentru fiecare vârstnic împreună cu apartinătorul. De la prima vizită, împreună cu echipa noastră de specialisti stabilim un plan al sederii seniorului în casa noastră.

Cazare, 1 pers / camera

Unul din cele mai importante aspecte este cazarea de 1 persoană în cameră amenajată modern si care va crea o atmosferă de confort si liniste pentru senior.

Masa

Meniul zilnic este stabilit împreună cu o echipă de specialisti care urmăresc atent regimul alimentar al fiecărui senior în functie de afectiuni si stil de viată, aducând un aport de energie, dar mai ales de sănatate la fiecare masă.

Igiena generală

Personalul asistă vărstnicii pentru mentinerea igienei personale care nu se pot îngriji singuri. De asemenea, centrul asigură consiliere, asistentă, echipamente si materiale necesare beneficiarilor care au probleme de continentă.

Supraveghere

Seniorii nostri sunt în sigurantă la Casa Seniorilor by Premium Wellness. Locatia dispune de supraveghere 24/24 si 7/7 realizată cu ajutorul unei firme specializate.

Administrare medicamente

Beneficiarii primesc servicii de prevenire, terapie si recuperare medicală în baza evaluării/reevaluării nevoilor individuale si medicamente în baza prescriptiilor medicale, cu respectarea normelor legale în vigoare.

Program de mentinere a conditiei fizice

Ne asigurăm că seniorii nostri au un program de mentinere a conditiei fizice prin activităti de miscare si activităti în aer liber, sub supraveghere în functie de nevoile medicale ale vârstnicului sau după programul personal de odihnă.

Servicii religioase

Slujba de duminică sau cu ocazia diferitelor sărbători reprezintă un eveniment de liniste sau de relationare pentru seniori. La Casa Seniorilor by Premium îi însotim pe vârstnicii nostri în lacasurile de cult pentru a-si găsi pacea si linistea interioară.

Jocuri de societate

La dispozitia seniorilor este pusă o gamă variată de jocuri de societate. Prin aceste jocuri, vârstnicii îsi satisfac nevoia de a socializa si interactiona cu cei din jurul lor.

Sporturi usoare

Miscarea este importantă la orice vârstă, iar sporturile usoare precum tenis de masă, mini-fotbal si bedmington permit seniorilor să isi ia o doză de energie si interactiune.

Galerie foto
  • ...