Casa Pixie - Petreceri, cursuri si ateliere, Bucuresti

Petreceri

Casa Pixie poate fi locul tau de petrecere fie ca organizezi o petrecere de botez, o zi aniversara sau o petrecere supriza pentru cineva drag. Trebuie doar sa ne spui ce vrei sa pui la cale si vom veni in intampinare cu o oferta personalizata. Casa Pixie poate gazdui pana la 30 de copii si 30 de adulti.

Petrecerile sunt rost de mare bucurie. Noua ne plac cele aparte si avem grija sa le asezonam cu o cantitate numai buna de chicoteala, surprize si voie buna. Personaje de poveste iti vor fi ghid in aceasta aventura de zile mari, iar daca ai incredere, noi te asiguram ca Morocanila si Plicticosul nu sunt invitati la petrecere!
Pentru ca o petrecere sa fie desavarsita, pe langa un spatiu desprins parca din povesti, spiridusii si zanele comploteaza deopotriva pentru a mesteri cele mai delicioase bucate, licorile cele mai parfumate, decoruri uimitoare si retete de joaca fara de griji. Daca te-am facut catusi de putin curios, arunca un ochi AICI si vei putea afla secretele organizarii petrecerii perfecte din Cartea Magica a Serbarilor.
Ti-am spus ca in casuta noastra exista o usa fermecata care te poate duce catre orice poveste vrei tu cat ai zice "Pune-ti o dorinta!". Da, e adevarat! Pentru asta dispunem de un arsenal de cutii magice pline cu lucruri care pot personaliza orice petrecere, iar daca nu gasesti ce iti trebuie acolo, suntem oricand gata sa creem o tematica nou-nouta in ton cu imaginatia ta.

Din repertoriul nostru de petreceri tematice:

Peter Pan si Tinkerbell in Tara de Nicaieri
Clubul lui Mickey
Petrecere cu pirati
Minioni
Lego Party
Regatul de gheata
Rapunzel
Monster High
Hello Kitty
iar lista poate continua cu orice idee de petrecere v-ar putea trece prin minte.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0743895570; 0733936740
Str. Aurel Vlaicu, Nr. 93, sector 2
Distribuie