Car Expert Auto Center Service Auto Bucuresti - Pipera

Servicii vopsitorie

Dispunem de ultima tehnologie de vopsitorie, STANDO BLUE furnizor pentru producatorii  de autovehicule de pe piata mondiala. Dotările principale sunt doua cabine de vopsit, Nova Verta de ultimă generaţie, prevăzute cu sisteme de filtrare eficiente (succesiune de 5 filtre), trei staţii de pregătire vopsitorie cu ventilaţie.

Principalul furnizor  pentru  materiale de vopsitorie şi accesorii este CROMINVENT, care este importator exclusiv în România al vopselelor STANDOX, numărul 1 mondial, firma noastră fiind şi CENTRUL DE INSTRUIRE STANDOX ROMÂNIA pentru vopsitori auto.

Suntem primul si singurul service din reteaua REPANET in Romania atestat de STANDOX.

Garantie pe viata la reparatia la vopsitorie cu vopseaua STANDOX, folosita pa majoritatea reprezentantelor auto din Romania.

In cadrul sectiei de vopsitorie se pot executa operatii de intretinere (polishare, ceruire), vopsire partiala sau totala folosind vopseluri nemetalizate, metalizate, perlate, vopsele speciale (efect cupru, crom, magic colors), se pot vopsi autoturisme cu vopsele din serii limitate, se pot realiza vopsele pentru masini de epoca.

Profesionalismul angajatilor dublat de calitatea echipamentului conduc la executarea lucrarilor de vopsire de cea mai buna calitate in cele mai bune conditii.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0310050093; 0754777666
Sos. Pipera-Tunari, , Nr.1, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie