Camin de Batrani Stejarul - Bucuresti - Camin azil pentru batrani

Despre noi

De ce ?

Din dorinta de a asigura seniorilor Dumneavoastra un cadru familial, placut, un stil de viata care sa ii protejeze de preocuparile si grijile aferente varstei, am creat un loc unde experienta in domeniul socio-uman si medical al specialistilor nostri asigura confortul, linistea si buna dispozitie a rezidentilor nostri.

    Unde?

Desi se afla la doar 6 km de Piata Unirii, din centrul Capitalei, Caminul este amplasat intr-o zona foarte linistita , ferita de zgomotul , praful si poluarea citadina. Practic, face parte dintr-un complex de case care apartin aceleiasi familii dispunand de o suprafata utila de 250 mp precum si de o gradina de 1000 mp amenajata cu spatii verzi, pavilion, sezlonguri, bancute, mese si scaune precum si foarte multe flori. 

  Cand?

Ori de cate ori un senior al familiei Dumneavoastra are nevoie de ingrijire permanenta din partea unei echipe de profesionisti,intr-o locatie special amenajata, unde confortul si linistea batranilor Dvs. este principala noastra preocupare.

    Cum ?

In cadrul caminului nostru, parintii Dumneavoastra vor beneficia de conditii deosebite de cazare , masa ,supraveghere medicala si sociala permanenta.

Galerie foto
  • ...