Camin de Batrani Resedinta Bunicilor Bucuresti

Ingrijire persoane cu Alzheimer

Alzheimer este o boala dificila, care afecteaza oamenii in mod diferit. Daca la unele persoane boala se manifesta destul de subtil in primii ani, alte persoane au nevoie de asistenta inca din primele luni de la declansare. La majoritatea oamenilor boala evolueaza progresiv si se caracterizeaza printr-un declin treptat al functiilor mintale. Din pacate, Alzheimer se manifesta prin pierderi de memorie, dificultatea sau incapacitatea de a efectua activitati de baza, tulburari psihice, dezorientare si cateodata chiar agresivitate. O parte din bolnavi au nevoie de asistenta si supraveghere 24 de ore/zi,  membrii familiei fiind afectati in cazul in care iau decizia de a ingriji pacientul la domiciliu.

Din punct de vedere statistic, Alzheimer afecteaza aproximativ 8% dintre persoanele de peste 65 de ani si 30% dintre cele de peste 85 de ani. Boala este destul de raspandita printre oamenii de varsta a treia, evoluţia acesteia fiind întinsă pe mai mulţi ani.

Servicii oferite de Caminul de Batrani:

Resedinta Bunicilor va pune la dispozitie personal calificat, supraveghere si monitorizare de specialitate, precum si servicii de cazare si masa pe termen lung. Incercam sa asiguram toate nevoile rezidentului si sa facem cat mai usoara lupta cu aceasta boala. Cei dragi sunt afectati in egala masura, personalul caminului urmand sa asigure o comunicare cat mai eficienta cu membrii familiei.

Pentru detalii suplimentare si informatii despre ingrijirea pacientilor cu Alzheimer, va rugam sa ne contactati la 0762.983.394 sau contact@resedintabunicilor.ro.

Galerie foto
  • ...