Camin de Batrani COCHET - Bucuresti

Camin batrani Cochet

Căminul Cochet este un cămin privat cu condiții foarte bune, atmosferă familială și îngrijire atentă oferită tuturor rezidenților. Ne dorim ca toți membrii căminului nostru să se simtă bine, ca în familie, de aceea oferim mediul plăcut și confortabil de acasă.

Orice vârstnic sau bătrân care se simte singur, sau care nu poate primi afecțiune și îngrijire medicală din partea familiei, care este prea ocupată sau nu există, este invitat la Căminul Cochet.

Scopul nostru este de a aduce o rază de lumină în viața persoanelor vârstnice care nu au parte de o îngrijire adecvată în ceea ce privește situația lor fizică, psihică și emoțională.

Știm că Alzheimer și Parkinson sunt boli neplăcute ce îngreunează viața bolnavilor, de aceea serviciile noastre vin în întâmpinarea celor care au nevoie de atenție și asistență zi de zi. La centrul nostru primim și vârstnici care sunt bolnavi de Alzheimer sau Parkinson, aceștia fiind îngrijiți în permanență de personalul nostru calificat, fiind mereu medic și asistente la dispoziția acestora.

Vă așteptăm cu drag, oricând aveți ocazia de a veni în vizită împreună cu familia. Dorim să avem plăcerea de a vă cunoaște și de a beneficia pe deplin de atmosfera familială si de calitatea serviciile noastre. Vă puteți pune toata încrederea în echipa noastră cu experiență îndelungată.

Galerie foto
  • ...
  • ...