Batraneti Linistite- Papu si Maia - Camin de batrani Ilfov

Despre noi

Viziunea noastra: Fiecare bunic trebuie sa aiba parte de grija si respect; sa se simta ascultat, iubit si înteles.
Misiunea noastra: Sa oferim un camin cald si primitor, unde oamenii în vârsta sa se simta acasa. Sa tratam fiecare bunica si si bunic cu rabdare si respect. Sa le oferim un loc în care sa ramâna activi si sa îi ajutam sa se recupereze. Sa le dam sansa sa cunoasca alti oameni, sa socializeze si sa îsi faca prieteni. Sa fie tratati de personal medical calificat si cu experienta.

 

Valorile noastre:
Respect. Fata de individ, fata de demnitatea umana si fata de nevoile fiecaruia. Pretuim fiecare batrân care ne trece pragul, de aceea avem grija sa fie tratati cu politete, cu blândete si cu stima datorata oricarei persoane în vârsta. Parerile si nevoile lor sunt importante si luate în seama, ca sa se simta apreciati la adevarata lor valoare.
Rabdare. Suntem aici ca sa îi ajutam pe batrâni sa îsi mentina o viata activa. Întelegem ca fiecare are ritmul si posibilitatile sale, iar noi ne adaptam în functie de acestea. Încurajam initiativa personala si independenta în activitatile de zi cu zi.
Preocupare. Grija pentru rezidentii nostri este pe primul loc. Fie ca este vorba de cazare, de masa, de îngrijire sau servicii medicale si de recuperare, punem întotdeauna interesul si bunastarea vârstnicilor pe primul loc. Avem camere confortabile si dotate modern, mese si gustari adaptate fiecaruia în functie de regim, camere de socializare si petrecerea timpului liber si o gradina în aer liber, plus servicii medicale si de recuperare.
Profesionalism. Avem angajati calificati si instruiti specific pentru a putea oferi rezidentilor nostri servicii de calitate si asistenta la un nivel profesionist pentru diverse afectiuni cum ar fi: dementa Alzheimer (stadiu de început sau mediu de boala), afectiuni reumatismale, stari post operatorii si/sau post traumatice, sechele post Accidente Vasculare Cerebrale etc.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722161058; 0784539835
Str. Iancu Nicolae, nr. 109b, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie