Calinda Administrare Imobile

Despre noi

Pe baza experientei celor doisprezece ani de activitate si a sugestiilor primite de la proprietari, ne-am impus un program de organizare prin care sa putem oferi servicii de calitate superioara.

Cu ajutorul firmei Calinda asociatiile de proprietari beneficiaza de servicii de administrare practicate într-un cadru legal.

Modul de organizare al societatii noastre respecta urmatoarea structura pentru a oferi un grad ridicat de siguranta:

 

Casier
Contabil
Administrator tehnic
 

În prezent, Calinda are contracte cu peste 150 de asociatii de proprietari însumând peste 12.000 de apartamente, 100 de vile si 252 proprietati de lux.

Garantia calitatii serviciilor oferite este asigurata prin contractul ce se încheie între firma, reprezentata de directorul general si asociatia de proprietari, prin presedintele acesteia.

Calinda este un partener de încredere, sigur si serios! În tot acest timp de când activam nu am avut incidente financiare sau conflicte majore cu cei pe care îi administram. Pentru orice nelamurire, fiecare proprietar poate obtine toate informatiile dorite la sediul central Calinda unde va stam la dispozitie cu solutii pentru rezolvarea diverselor probleme ce apar în administrarea imobilelor.

 

Siguranta administrarii
Calinda lucreaza organizat, conform legii, oferind: casieri, responsabili administrativi, departament economic-informatic, serviciu de coordonare si control. Acest fapt a dus la un sistem de lucru riguros si sigur.
Gestiune separata
Asociatiile de proprietari sunt gestionate separat. Situatia încasarilor si platilor catre furnizori se poate verfica la zi, pentru fiecare asociatie în parte. Orice decizie de plata este luata de catre asociatie. Deciziile sunt comunicate prin intermediul presedintelui asociatiei si respectate întocmai.
Transparenta totala
Orice proprietar poate verifica la sediul Calinda corectitudinea datelor din lista de plata si situatia financiara proprie, cât si cea a asociatiei. Orice nelamurire sau eroare de operare este abordata în mod deschis de catre angajatii Calinda, urmând ca eroarea sa fie rezolvata în cel mai scurt timp.

Galerie foto
  • ...