Asociatia Bucharest Business School, Bucuresti
Brutar/patiser
Descrierea ocupatiei Brutarul fabrica paine si produse de panificatie prin transformarea fainii si a adausurilor respective.Patiserul preparã în laborator sau în unitãtile industrializate, produsele de patiserie în vederea comercializãrii. Dupã ce receptioneazã (cantitativ si calitativ) materiile prime si auxiliare, le depoziteazã si le conservã pânã la introduce- rea în fabricatie.
PROGRAMUL DE PREGATIRE
DURATA (nr.ore)-720
TEORIE -240
PRACTICĂ -480
PRETUL 300 lei-plata in rate
Galerie foto
Categorii
Curs asfaltator (1)
Curs coafor (1)
Curs dulgher, tamplar (1)
Curs fierar-betonist (1)
Curs frizer (1)
Curs lucrator-finisor constructii (1)
Curs macelar (1)
Curs manichiurist-pedichiurist (1)
Curs montator pereti rigips (1)
Curs notiuni fundamentale de igiena (1)
Curs operator fabricare mezeluri (1)
Curs transator carne (1)
Curs zidar, pietrar, tencuitor (1)
Curs zugrav, ipsosar (1)
Cursuri barman (1)
Cursuri brutar/patiser (1)
Cursuri bucatar (1)
Cursuri comerciant (1)
Cursuri operator prelucrare legume (1)
Cursuri ospatar/chelner (1)
Cursuri pizzar (1)
Date de contact
0723.631.967; 0765.276.239; Tel/Fax 021.326.37.26
Calea Dudesti, nr. 191, (Scoala Generala nr. 80, et. 1); sector 3, Bucuresti
Distribuie