Buznea - Compania de contabilitate, resurse umane, infiintari firme, Bucuresti

Infintari Firme

Înfiintarea unei firme, a unui ONG sau obtinerea statutului PFA poate fi o adevarata provocare, daca te ocupi personal de întocmirea si depunerea documentatiei. Cu ajutor de specialitate, din partea Companiei de Contabilitate Buznea, vei economisi timp, resurse financiare si vei transforma înfiintarea unei noi societati într-o activitate placuta si confortabila.
Va suntem alaturi si va ajutam sa transformati sarcina de înfiintare a unei firme – afaceri – într-o sarcina placuta. Cu noi evitati aglomeratia de la ghiseu, întregul proces va fii unul continuu – dosarul de înfiintare nu va fi întors din pricina unor vicii legislative, va veti putea concentra pe activitate productiva în cel mai scurt timp.
Echipa de profesionisti CCB, ofera servicii personalizate, de înalta calitate de înfiintare firma, înfiintare ONG, depunere documentatie la ONRC. Beneficiezi de consiliere, legata de selectarea codurilor CAEN dar si informare legate de vector fiscal, optiuni de colaborare si angajare, dar si multe alte informatii. Furnizam servicii specializate de înfiintare firma, înfiintare asociatii non profit, înfiintare PFA în Bucuresti si judetul Ilfov. Ne ocupam de redactarea si depunerea cererilor de înfiintare si a documentatiei aferente.
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723607815
Bd. Ghencea, Nr. 158, Tronson Z, Et. 1, Ap. 14., Sector 6, Bucuresti
Distribuie