Bureau Veritas Romania - instruire si training

QHSE- CALITATE, MEDIU, SIGURANTA SI SECURITATE

Responsabil PSI

Se adreseaza: Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor.   Tematica cursului: • Realizarea activitatilor de prevenire si protectie; • Realizarea semnalizarii de securitate si/sau de sanatate la locurile de munca; • Instruirea lucratorilor în domeniul securitatii si sanatatii în munca

Audit de deseuri

Se adreseaza: Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in ceea ce priveste efectuarea auditului de deseuri, sa întocmeasca si sa implementeze un program de prevenire si reducere a cantitatilor de deseuri generate. Responsabili cu managementul deseurilor, responsabili de mediu, auditori interni, manageri ai sistemului de mediu. 

Manager de mediu

Se adreseaza: Cursul de Responsabil de mediu se adreseaza tuturor celor interesati sa gestioneze procese de mediu, titularilor de activitati autorizabile din punct de vedere al protectiei mediului precum si agentilor economici care genereaza deseuri industriale. Auditorilor de mediu, tuturor persoanelor cu atributii in domeniul protectiei mediului.  

Responsabil cu gestiunea deseurilor

Cursul urmareste dobandirea unor cunostinte si abilitati in managementul gestiunii deseurilor; insusirea cerintelor si reglementarilor nationale armonizate; obtinerea cunostintelor necesare gestionarii problematicii referitoare la deseuri.   Se adreseaza: Responsabililor de mediu, tuturor celor care au responsabilitati referitoare la deseuri in organizatie. 

Manager calitate

Managerul al sistemului de management al calitatii are capacitatea de a implementa sisteme de management al calitatii in conformitate cu orice standard de referinta in managementul calitatii (ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 19433, AS/ EN 9100 etc.).   Se adreseaza • Responsabililor cu managementul calitatii in organizatii • Persoanelor fizice ce doresc sa devina specialisti

Regulamentele REACH si CLP- Cerinte si implementare eficienta

Adresabilitate Cursul se adreseaza responsabililor de mediu si/sau responsabililor HSE, inspectori SSM, personalului tehnic cu atributii in clasificarea si etichetarea substantelor periculoase, persoanelor responsabile cu întocmirea si actualizarea fiselor cu date de securitate, persoane care desfasoara activitati legate de utilizarea produselor chimice, receptia produselor, sefi depozit, laboranti etc.   

Root Cause Analysis

Se adreseaza   Responsabililor de proces; auditorilor interni; auditorilor externi; echipei de management al riscului, managerilor de la toate nivelurile, specialistilor interni s-au implicat în activitati si proiecte de îmbunatatire continua a performantei si a calitatii; membri ai departamentelor calitate, mediu, continuous improvement, tehnic, executie, dar nu numai, managerilor de proiect, consultantilor.   

RESPONSABIL GESTIUNE COVID

Se adreseaza angajatorilor, consultantilor pentru igiena, sanatate si securitate în munca; responsabililor SSM, manageri HS, tuturor celor implicati în gestiune masurilor anti-Covid. Obiective Obiectivul cursului de Responsabil Gestiune COVID este acela de a aprofunda cunostintele, abilitatile si responsabilitatile celor care desfasoara functii de coordonare pentru implementarea masurilor de prevenire si control a infectarii cu Covid-19

Investigarea incidentelor si analiza cauzelor potentiale

Se adreseaza Responsabililor HSE, Responsabililor de sistem QHSE, managerilor, coordonatorilor de departamente, etc. Cum rezolvati o problema? Folosind solutii rapide si usoare sau o metodologie structurata? Prea des, organizatiile tind sa caute solutii rapide la o problema fara sa abordeze în mod adecvat cauza de baza. 

Specialist în controlul documentelor

Se adreseaza Specialistilor în controlul documentelor,  responsabililor de cunostinte ai organizatiilor, responsabililor cu gestiunea aplicatiilor de pastrare în comun a documentelor si înregistrarilor, membriilor departamentelor de calitate, mediu, SSM, inginerilor si responsabililor de proces, responsabililor cu arhivarea documentelor. 

Responsabil cu managementul energiei cf. ISO 50001:2018

Standardul ISO 50001:2018 specifica cerintele pentru crearea, implementarea, mentinerea si îmbunatatirea unui sistem de management energetic (SME). Acest curs va ofera o vedere de ansamblu si o întelegere generala a cerintelor ISO 50001:2018. Se adreseaza Reprezentantilor managementului pentru mediu, managerilor de sisteme de management, managerilor energetici, responsabililor de mediu, consultantilor.

8D Problem Solving Process

8D Problem Solving Process ofera o imagine de ansamblu asupra metodelor si instrumentelor cheie pentru rezolvarea problemelor si îmbunatatirea proceselor. 8D este o metoda de analiza prin care, dupa detectarea unei neconformitati, se identifica si se urmareste aplicarea metodelor de rezolvare si prevenire a neconformitatii. OBIECTIVE Întelegerea diferentei dintre rezolvarea problemelor si îmbunatatirea proceselor 

MANAGER SANATATE SI SECURITATE OCUPATIONALA ISO 45001:2018

Cursul Manager sanatate si securitate ocupationala ISO 45001:2018 urmareste cunoasterea de catre dumneavoastra a principiilor sistemelor de management al sanatatii si securitatii ocupationale, cunoasterea si întelegerea standardelor relevante (ISO 45001), cunoasterea reglementarilor si legilor privind protectia muncii, cunoasterea tehnicilor si metodelor de identificare si evaluare a pericolelor si a factorilor de risc privind sanatatea

Coordonator ESD

Componentele, modulele si sistemele electronice  sunt prezente într-un numar tot mai mare de aplicatii sensibile. În ciuda tuturor eforturilor de a produce modele robuste ESD, modulele si sistemele electronice sunt sensibile la descarcarile electrostatice. 

Specialist ESD

Componentele, modulele si sistemele electronice  sunt prezente într-un numar tot mai mare de aplicatii sensibile. În ciuda tuturor eforturilor de a produce modele robuste ESD, modulele si sistemele electronice sunt sensibile la descarcarile electrostatice. 

ISO 14001:2015 Cerinte pentru implementare

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa se informeze în domeniul managementului de mediu, responsabililor de mediu,  responsabili activitati cu impact asupra mediului, responsabili cu gestiunea deseurilor.  Poate fi accesat de asemenea si de persoane implicate în monitorizarea si raportarea de mediu; auditori si consultanti de mediu.

 

 

Galerie foto
  • ...