Buggy Speed Car Service - Service auto Ilfov

Tinichigerie auto

Oferim servicii profesionale pentru reparatii de tinichigerie – vopsitorie auto cu decontare directa asigurare RCA – CASCO dar si reparatii în regie proprie la cel mai mic pret!
 Atelierul de tinichigerie al service-ului BUGGY SPEED CAR dispune de toate mijloacele tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta. Pentru a evita pe cat posibil folosirea sudurii, solutia aleasa este aceea a deformarilor la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale. 
Putem sa reparam si sa corectam absolut orice defect survenit in urma unui accident sau putem sa inlocuim componente, dupa caz.
Profesionalismul echipei se reflecta in modul in care se demonteaza orice parte componenta, tactica de reparatie si montarea cu unelte si scule profesionale, care fac ca rezultatul final sa fie redarea aspectului initial,  de nou, al masinii.
Reparam orice element al caroseriei sau orice parte componenta a structurii masinii, prompt si profesional.
Atelierul de tinichigerie este dotat cu dispozitive, scule si echipamente de ultima generatie care coroborate cu experienta echipei de tinichigii, vor restabili aspectul masinii.
Reparam orice dauna cu asigurare RCA sau CASCO  cu decontare directa si masina la schimb pe toata durata reparatie !
Decontare directa RCA cu societatea de asigurare : City Insurance, Asirom, Omniasig, Groupama, Generali, Uniqa, Allianz Tiriac si Grawe 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0730007457; 0727738657; 0760182995
Sos. Oltenitei, nr. 181, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
Distribuie