Bucate Savuroase, Servicii Catering - Bucuresti

Catering Gradinite / Scoli

 Firma noastra de catering va ofera servicii de catering gradinite cu mancare gatita proaspat din ingrediente de calitate si fara aditivi nesanatosi. Mancarea gatita livrata de noi catre micuti furnizeza o cantitate adecvata de nutrienti, in proportii corespunzatoare si este perfect adaptata etapei de dezvoltare in care se incadreaza copilul pentru o alimentatie sanatoasa si adecvata necesitatilor organismului.

        Alimentatia copiilor, la gradinita ca si acasa trebuie sa fie cat mai variata si cat mai bogata in nutrientii esentiali pentru o dezvoltare sanatoasa. La varsta de gradinita, copii sunt foarte activi , de aceea, cei mici trebuie sa beneficieze de mese echilibrate, astfel incat toate nevoile nutritionale sa fie indeplinite. Serviciile noastre de catering pentru gradinite afera meniuri construite pe mancare gatita prospat si vor respecta intocmai toate indicatiile legate de hrana sanatoasa a copiilor. Bucate Savuroase ofera servicii specializate de catering pentru gradinite, mancarea gatita pentru copiii fiind strict realizata in functie de varsta si de nevoile nutritionale pe care le au.

Pentru catering gradinite, meniul zilei este stabilit in conformitate cu necesitatile calorice si cantitative ale copiilor cu respectarea cu reglementarilor legale ca de exemplu Ordinul nr. 1563/12.09.2008 si Legea 123/27.05.2008. Toate preparatele sunt ambalate si transportate în conditii de maxima igiena si toate preparatele sunt insotite de declaratie de conformitate intocmita conform legii. Bucatarii nostrii alcatuiesc saptamanal sau o data la doua saptamani, meniuri diverse bazandu-se pe notiunile de calitate, cantitate si prospetime.

        Catering pentru gradinite – meniuri diversificate, mancare sanatoasa gatita proaspat

Cei mici sunt in general pretentiosi  la mancare si au nevoie mereu de ceva nou, de aceea, meniurile noatre sunt diversificate. Pentru a stimula apetitul copiilor, serviciile noastre de catering gradinite ofera  nu doar meniuri sanatoase, ci si alimente ce sunt pregatite si prezentate intr-o maniera cat mai atractiva pentru cei mici.

Un regim alimentar sanatos la gradinita va oferi micutilor posibilitatea de a-si forma deprinderi alimentare sanatoase, invatand astfel ca este normal si natural sa mananci intotdeauna sanatos si regulat. Serviciile noastre de catering pentru gradinite ofera mancare gatita delicioasa, gatita prospat fara aditivi,punand astel o baza solida pentru deprinderile alimentare viitoare, dar si pentru o dezvoltare armonioasa a celor mici. In meniurile noastre de catering pentru gradinite punem mare accent pe o alimentatie sanatoasa realizata corect din punct de vedere nutritional.

Cei mici trebuie sa beneficieze de o alimentatie cat mai diversificata, care sa integreze toti nutrientii necesari dezvoltarii optime.  Serviciile noastre de catering gradinite ofera avantaje multiple, incepand de la calitatea si diversitatea meniurilor cu mancare gatita, meniuri adecvate pentru varsta copiilor, pana la avantaje de natura economica, pretul meniurilor find unul de bun simt cu un raport calitate pret foarte bun.

Pentru mai multe informatii despre catering gradinite, va rugam sa ne contactati.

Galerie foto
  • ...