Brotac Medical Center-Bucuresti

recuperare

Brotac Medical Center este utilat modern si dotat cu aparatura de ultima generatie, iar impreuna cu personalul nostru medical tratam urmatoarele tipuri de afectiuni: entorse, luxatii, contuzii, artroze coxartroze, gonartroze, spondiloze, nevralgii, nevrite, discopateii la anumite nivele ale coloanei vertrebale.

Brotac Medical Center va ajuta sa faceti recuperare medicala / reabilitare medicala pentru o gama vasta de afectiuni precum: afectiuni ortopedice, afectiuni neurologice/neurochirurgicale, afectiuni cardiologice, pentru sportivi, pentru copii si adolescenti, pentru afectiuni reumatismale, evaluarea mobilitatii articulare, evaluarea fortei musculare, program individual de kinetoterapie, recuperare afectiuni ortopedico-traumatice, mobilizare. In urma evaluarii care presupune bilant antropometric, bilant articular, bilant muscular, consultatie, se intocmeste un plan de recuperare.

Printre serviciile de specialitate ale Brotac Medical Center mai efectuam si bai cu namol, impachetari cu namol, cure interne cu ape minerale, electroterapie, hidroterapie.

Kinetoterapia sau “gimnastica medicala” reprezinta una din cele mai importante etape ale recuperarii medicale. Scopul ei este sa creasca forta si rezistenta musculara, dar si mobilitatea articulara.

Kinetoterapie

Fizioterapia sau electroterapie ajuta la calmarea durerii, reducerea inflamatiilor articulare si musculare, eliminarea contracturilor si reducerea edemelor.

Fizioterapie

Masajul este o terapie manuala realizata prin manipularea straturilor superficiale si profunde ale muschilor si tesutului conjuctiv.

Masaj

Galerie foto
  • ...