Boem Club, Scoala de Muzica - Lectii pentru copii si adulti, Bucuresti

Lectiile de tobe

Lectiile de Tobe Individuale On Line sau la sediile Boem Club sunt adresate atat copiilor si adolescentilor, cat si adultilor. Ele sunt construite special pentru fiecare categorie de varsta si nivel de cunostinte, astfel incat procesul de invatare sa fie unul cat mai placut si rapid.

Cursantii au posibilitatea de a experimenta alaturi de  profesorii de tobe ai Boem Club o metoda de lucru profesionala si placuta prin care cantatul la acest instrument complex sa devina inteligibil cursantului.

Lectiile de tobe pentru incepatori  urmaresc deprinderea unei posturi potrivite atat in ceea ce priveste tinerea betelor, cat si lovirea corecta a tobelor cu betele. Cursantii vor invata primele lor ritmuri si melodii simple.

Lectiile de tobe  pentru nivelul intermediar au in vedere: citirea la prima vedere, cizelarea sunetului, interpretarea unor  partituri de nivel mediu si exercitii simple pentru dezvoltarea vitezei si controlului.

Lectiile de tobe  pentru nivel avansat se adreseaza celor care doresc sa isi aprofundeze tehnica, viteza si vocabularul ritmurilor.

O lectie de percutie dureaza 50 de minute, de la fix la fara 10.

Galerie foto
  • ...
  • ...