Bolo & Sun Imob - Administrare imobile Bucuresti

Despre Noi

Solutie de Administrare Imobile Profesionista

Dupa cum putem observa in ultima vreme, serviciile de administrare imobile in Bucuresti pot fi o problema pentru proprietari. Tocmai in intampinarea acestor probleme, noi am incercat sa aducem pe piata o Solutie de Administrare Imobile Profesionista.

Misiunea noastra este sa asiguram confortul necesar dezvoltarii in spatii si conditii optime, pentru fiecare cetatean in parte. Fie ca ai nevoie de administrare imobile in sector 1 sau administrare imobile in sector 2 sau orice alt sector, noi incercam sa fim acolo cu solutia perfecta de administrare a blocului tau.

Serviciile noastre de administrare imobile

Gama noastra de servicii cuprinde servicii specifice de administrare bloc, precum: administrare Asociatii de Proprietari, administrare tehnica, casierie, serviciul de administrare bloc costand doar 7 RON/ apartament. Insa, putem asigura si servicii complementare, din sfera instalatiilor sanitare. Putem interveni in orice moment pentru reparatii la coloane de apa rece si calda, putem asigura montajul unor obiecte sanitare, toate acestea la preturi extrem de avantajoase.

Activitatile specifice prin care va usuram munca si va alungam stresul

In ceea ce priveste administrarea unei asociatii de proprietari, noi va putem livra solutii complete, la un pret foarte avantajos. Ne putem ocupa noi de contabilizarea activitatii in partida simpla, conform legii in vigoare. Putem intocmi pentru dumneavoastra listele de plata, registrul jurnal si registrul de casa, dar si a inventarului, pentru a va economisi foarte mult timp.

Ne vom ocupa si de registrele pentru reparatii, pentru fondul de rulment si pentru penalizari. Putem asigura si servicii precum:

  • Editarea statelor de plata
  • Depunerea online, cu semnatura electronica a declaratiilor financiare
  • Intocmirea documentatiei pentru angajare
  • Plata darilor catre stat
  • Plata facturilor catre furnizori
  • Intocmirea situatiei elementelor active si pasive (situatia soldurilor)
  • Gestionarea bunurilor materiale si banesti
  • Intocmirea dosarului pentru darea in judecata a restantierilor
  • Citirea lunara a contoarelor din apartamente
  • Calcularea si propunerea spre aprobare a bugetului anual pentru asociatia de proprietari. Bugetul va cuprinde toate veniturile si cheltuielile asociatiei de proprietari pentru anul urmator
  • Analiza Fondului de rulment si propunerea spre optimizare pentru anul urmator

In ceea ce priveste administrarea tehnica, vom fi mereu acolo pentru a interveni in cazul unor avarii aparute in apartament sau in scara. Vom verifica periodic proprietatea, in vederea identificarii unor defecte, probleme si defectiuni, dupa care va vom notifica in cel mai scurt timp, cu ajutorul Comitetului Executiv.

Va vom oferi chiar si consultanta in analiza ofertelor propuse de furnizorii de servicii. De asemenea, vom supraveghea orice lucrare de remediere sau de reabilitare si vom furniza produsele de curatenie pentru intreaga asociatie de proprietari.

Personalul ce se ocupa de toate aceste activitati va fi intotdeauna verificat si supravegheat. Iar daca se doreste, in fiecare trimestru putem verifica intreaga instalatie de apa (coloanele reci si calde).

Vom fi disponibili si pentru a colecta taxele si cotele de contributie, cu ajutorul unui program bine stabilit pentru casierie.

Galerie foto
  • ...