BIZ Tonic - Agentie de Marketing Digital

Anunturi Pay Per Click (PPC)

Notiunea "Pay Per Click" reprezinta un model de publicitate online, în care un agent de publicitate (comerciantul) plateste un editor (Google, Meta, TikTok, etc.) de fiecare data când se face click pe un link publicitar de pe platforma acestuia.

Fie ca ai nevoie de recrutate pentru compania ta, cresterea vânzarilor produselor tale, clienti pentru serviciile tale sau dezvoltarea brandului pe care îl reprezinti, publicitatea Pay Per Click iti poate veni în ajutor. Este un model de publicitate online, preferat de cei care isi doresc rezultate rapide, fiind dispusi sa plateasca un cost pentru fiecare potential client.

Construim super campanii de promovare

Fie ca iti doresti sa vinzi mai multe produse la preturi mai bune, fie ca iti doresti mai multi clienti pentru serviciile afacerii tale, un nou angajat sau o echipa noua care sa lucreze pentru afacerea ta, campaniile de promovare sunt cea mai buna solutie. Pare simplu, dar cheia succesului este armonia configurarilor, specifice obiectivului tau. Lucreaza cu profesionisti PPC, pentru a gestiona eficient bugetul de marketing si pentru a obtine rezultatele dorite.

 

Galerie foto
  • ...