Bike XCS - Bikexcs.ro / Vanzare si service biciclete Bucuresti

Despre noi

In magazinele de biciclete Bike XCS te intampina intotdeauna oameni entuziasti, priceputi si evident pasionati pana peste cap de biciclete. Pe langa biciclete, in magazinele Bike XCS gasesti piese de schimb, accesorii de cea mai buna calitate si tot ce ai nevoie pentru ca tu si bicicleta ta sa fiti in siguranta oriunde v-ati afla. Le gasiti pe toate in cele 2 locatii din Bucuresti:

  • Baba Novac nr. 11, sector 3 
  • Nicolae G. Caramfil nr. 34, sector 1

Povestea BikeXCS a inceput in 2003. Bike XCS isi propune sa promoveze mersul de bicicleta ca sursa de sanatate, ca activitate ecologica si bineinteles ca mod de distractie. Aveti de unde alege! MTB, cursiere, biciclete trekking, de oras, biciclete pliabile sau biciclete electrice. Apoi, daca sunteti in cautare de accesorii profesionale la preturi accesibile puteti opta oricand pentru accesorii din gama de modele de la SCOTT, CUBE Si SPECIALIZED. Iar pentru bikerii care se aventureaza in competitii avem un service de calitate in care pregatim bicicletele pentru race. Totodata bicicletele electrice, e-bike sau hybride vandute ca flote de biciclete sau la clienti individuali reprezinta o parte importanta a vanzarilor.

Bike XCS se implica intr-o serie de evenimente dedicate ciclismului amator si profesionist si sustine, de asemenea, competitii si concursuri.

Reparatii biciclete – BikeXCS

Service-urile Bike XCS sunt acreditate Shimano Service Center din 2019 si ocupa primul loc in preferintele clientilor pentru service-uri de biciclete din Bucuresti, iar atelierele de reparatii sunt dotate cu echipament complet de scule profesionale pentru solutionarea oricarui tip de problema ar avea bicicleta dumneavoastra. Din 2019 oferim reparatii pentru biciclete electrice, e-mtb si biciclete hybride.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...