Bijuteria Moss Bucuresti - Reparatii, reconditionari, gravura bijuterii

Despre Bijuteria Moss

Bijuteria Moss a luat fiinta din dorinta de a duce mai departe valorile traditionale, pasiunea pentru arta si frumos, avand ca suport si element central familia.Bijuteria Moss reprezinta mai mult decat un simplu magazin de bijuterii, atat pentru fondatori, cat si pentru clientii actuali. Este locul in care se regasesc amintiri, traditii, obiecte demult pierdute care renasc din propria cenusa sau bijuterii noi, unicat, realizate din dorinta de a aduce la viata propria viziune a acestora.Bijuteria Moss isi propune sa ajunga la sufletul oamenilor si sa devina in timp cel mai iubit atelier de bijuterii din tara, punand accent pe manufactura si pe dragostea pentru bijuterii, care se reflecta in fiecare detaliu, atent lucrat, al creatiilor Moss.

 

Femeia bijutierBijuteria Moss se bucura de onoarea ca unul dintre parintii fondatori sa fie o doamna bijutier, care pastreaza echilibrul dintre duritatea metalelor pretioase si delicatetea celor mai fine pietre sau perle.

 

Doamna bijutier este pasionata de ceea ce face, fiind mandra ca este una dintre putinele femei bijutieri din tara si de peste hotare. Aceasta meserie este adesea cruda cu cel care o practica si nu este o meserie in care o femeie poate avea maini frumoase. Mainile femeii bijutier poarta de cele mai multe ori semnele lasate de cele mai frumoase, delicate si atent lucrate bijuterii.

Galerie foto
  • ...