Biasia Cons, Hale metalice Ilfov

Constructie hale metalice

Marele avantaj al halelor metalice realizate de noi este ca folosim masini si utilaje performante, de ultima generatie, garantand produsul final.

Constructiile de tip hale metalice sunt cele mai recomandate întrucit se adapteaza ritmului de dezvoltare actual, reprezentand un mod simplificat pentru partea de proiectare si executie rapida.

Halele metalice si constructiile pe structura metalica in general sunt structurile cele mai accesibile din punct de vedere al materialelor de constructii folosite si ele pot aduce multiple beneficii la nivel de realizare a constructiei. Nu inamplator, din ce in ce mai multi antreprenori opteaza sa foloseasca pentru propria afacere hale metalice. La BIASIA CONS, consstruim hale metalice de depozitare si hale metalice industriale astfel incat sa indeplineasca toate rigoriele de proiectare si cerintele specifice din domeniu.

Sistemul de cladiri pe structura metalica este o solutie foarte optima in realizarea de constructii voluminoase intr-un timp foarte scurt, cu termene respectate cu strictete.

Exista cateva destinatii care se preteaza la hale metalice: constructii pentru service-uri auto, hale metalice de productie, hale de depozitare, sali de sport, depozite frigorifice si alimentare, centre de distributie si spatii logistice, centre comerciale, supermarket-uri, fabrici de procesare, ferme, cladiri administrative sau agricole.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0745764306
Calea Bucuresti , nr. 11, Ciorogarla, judetul Ilfov
Distribuie