BeMindful Kids - Gradinita si cresa Bucuresti

Metoda BeMindful Kids

BeMindful Kids este “o alternativa la gradinita”, unde adaptam activitatile în functie de copii. Acestea sunt gândite din perspectiva îmbinarii metodei traditionale de învatare cu cele alternative, holistice. Activitatile urmaresc curriculum national pentru învatamântul prescolar dar adaptat în stil Reggio Emilia si Montessori, totul fiind aplicat prin joaca. Jocul în sine actioneaza cu o rapiditate de necrezut. Veti fi surprinsi cât de repede vor învata copiii lucruri cu care, poate, aveau mari dificultati pâna atunci. Jocul cucereste copiii si nici nu îsi dau seama cât de repede deprind cele mai importante notiuni.

Învatarea se face prin cântec, muzica, miscare, activitati atât în interior cât si în exterior, în curtea noastra frumos amenajata. Si iarna ne jucam afara si dezvoltam atât simturile cât si mintea sa functioneze corect. Învatarea se face de placere, copiii socializeaza, au bucuria de a deprinde noi aptitudini. Astfel, cresc implicarea si motivarea în rândul tuturor intervalelor de vârsta. La finalul tuturor lectiilor practice, fiecare copil este un castigator si cu încredere în sine.

Ne dorim ca toti copiii sa se simta speciali, fiecare are atentia pe care o merita, este iubit si respectat. Nu avem sistem de recompense, mergem pe educatie cu blandete, în ritmul fiecarui copil.

O lume plina de oameni si orizonturi deschise

Toate persoanele implicate în proiectul BeMindful Kids au studii în domeniu, cursuri de perfectionare sunt blânde si cu mare drag de copii. Echipa e inima locului. Prin dedicare si creativitate ofera copiilor o experienta minunata, completa.
Avem activitati magice în vacanta, iesiri la film, parc, la ferme, etc. Calatorim în toata lumea prin intermediul jocului.

Suntem mereu aici sa ascultam copiii

Este cea mai mare bucurie sa formam adulti sanatosi. Si pentru ca un copil sa devina un adult fericit are nevoie sa fie ascultat, încurajat, sa lucreze cu toate simturile si sa aiba acces la o educatie de calitate. Educatie de calitate înseamna stimularea imaginatiei, activitati fara ecrane si multe întrebari, interactiune, explorare de idei, încurajare, depasirea limitelor, reflexie, pictura, cântec, scriere, lectura, vorbirea si scriere corecta, timp de calitate, idei creative, inovatie, entuziasm, curaj, feedback constructiv.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0775259518
Str. Nicolae Florescu, Nr. 126, Sector 4
Distribuie