Bavi Services

Asamblari/Reparatii mobila

Ai cumparat o mobila noua sau un dulap nou si nu te pricepi sa le asamblezi sau poate mobila veche a cedat in anumite locuri si necesita reparatii? Oricare ar fi problema ta, noi te vom ajuta in cel mai scurt timp si cel mai important la un pret corect.

Pentru ca si noi circulam cu masina catre client, vom percepe o taxa pentru deplasarea catre locatie:

Deplasare Bucuresti/Ilfov - 50 Ron
Daca lucrarea este mai mare de 600 Ron, costul deplasarii este inclus in pret.

 


MOBILA BUCATARIE

 


Pentru ca fiecare din noi îsi doreste ca atunci când îsi achizitioneaza o bucatarie sa i se asambleze, monteze complet, inclusiv accesoriile (plita, cuptor, aragaz, hota, chiuveta, baterie sau altele) noi venim cu oferte complete, in asa fel încât la terminarea lucrarii bucataria sa poata fi folosita la întreaga capacitate.

Asamblare/Montare

Pentru a simplifica calculul final, noi am stabilit un pret de 50 Ron pentru un corp inferior (asezat pe podea), 70 Ron pentru un corp suspendat si 100 Ron un corp de jos pana sus  in aceste preturi intrând tot ce este nevoie pentru a fi fixate pe pozitia finala, inclusiv pe perete.

Corp inferior (asezat pe podea) – 50 Ron
Corp superior (Corp suspendat pe perete) – 70 Ron
Corp înalt (soldat sau de jos pana sus) – 100 Ron
Montaj Accesorii

Pe lânga mobila, in fiecare bucatarie mai avem si accesorii care trebuie montate sau incorporate in mobila, pentru orice accesoriu care trebuie montat/incorporat pretul este de 50 Ron. Un exemplu este bateria de la chiuveta si chiuveta care se taxeaza separat, adica pret final pentru cele 2 obiecte 100 Ron. In aceste costuri intra toate celelalte accesorii necesare montajului, dar nu sunt incluse piesele care trebuie schimbate pentru ca nu se potrivesc.

Chiuveta cu scurgere – 50 Ron
Baterie chiuveta – 50 Ron
Plita – 50 Ron
Cuptor – 50 Ron
Hota – 50 Ron
Pentru montaje mai mari de 600 Ron putem oferi si anumite discount-uri.

 


MOBILA DORMITOR

?

Dormitorul este locul in care ne odihnim si este foarte important ca totul sa fie facut corect.

Asamblare/Montare

Atunci când va achizitionati un dormitor si doriti sa vi se asambleze/monteze pe pozitia finala noi venim in ajutor cu o lista de preturi aproximative:

Asamblare sifonier simplu cu 2 usi –  începând de la 100 Ron
Asamblare Dresing cu usi mobile - începând cu 300 Ron, daca dresing-ul are mai mult de 2 m si 3 sertare pretul final va fi dat la locatie.
Asamblare Pat - începând cu 100 Ron
Asamblare Noptiera - 50 Ron
Asamblare Comoda - 100 Ron
 Montaj Accesorii

Si pentru ca in fiecare dormitor pe lânga mobila mai avem si accesorii, venim in ajutor cu o lista aproximativa de preturi:

Galerii (sina sau pe picior) – 50 Ron /bucata
Tablouri – 10 Ron / bucata
Lustre, veioze  – 50 Ron /bucata
Glaf geam – 50 Ron / bucata

 

MOBILA SUFRAGERIE

 


Mobila de sufragerie face ca aceasta camera sa prinda viata si de aceea este foarte important ca aceasta sa fie asamblata corect iar daca sunt defecte din fabricatie care pot fi corectate sa fie efectuate cu atentie.

Pentru a simplifica calculul final, noi am stabilit un pret de 50 Ron pentru un corp inferior (asezat pe podea), 70 Ron pentru un corp suspendat, 100 Ron un corp de jos pana sus si 50 Ron pentru un corp interpus (asezat in alte corpuri),  in aceste preturi intrând tot ce este nevoie pentru a fi fixate pe pozitia finala, inclusiv pe perete.

Corp inferior (asezat pe podea) – 50 Ron
Corp superior (Corp suspendat pe perete) – 70 Ron
Corp înalt (soldat sau de jos pana sus) – 100 Ron
Corp Interpus (asezat in alte corpuri) – 50 Ron
  

Preturile sunt aproximative, pretul final se va stabili la fata locului dupa vizualizarea mobilei de asamblat si montat. Orice modificare facuta la mobila, gauri extra, taieturi extra si alte lucrari efectuate se discuta pe loc si se taxeaza separat.

La lucrari mai mari se ofera si reduceri

Galerie foto
  • ...
  • ...