Barelly Concept - Constructori de case din lemn , Bucuresti

SAUNA RELAX

Cabina de 2 x 2 x 2 metri, pătrată, pentru 4 persoane, cu intrarea pe mijloc, având un pat în partea de sus în formă de “L”, pe peretele spate şi lateral dreapta şi cu un pat culisant în partea de jos, montat pe peretele spate.

În producţia de saune folosim principiile saunei clasice finlandeze, cucabina din lemn, care se foloseşte la o temperatură de 75-90 grade Celsius şi o umiditate de 20-35%. Pe pietrele vulcanice încinse de sobă se toarnă apă cu diferite esenţe.

BARELLY a început exportul de saune cu pereţi din lemn masiv de 40 mm – molid de Harghita – în Austria, în anul 1996. Saunele noastre au făcut faţă cu succes concurenţei cu saunele finlandeze, BARELLY exportând peste o mie de astfel de produse.

Datorită cererilor mai extravagante de pe piaţa internă de după 2000, am început să facem şi saune tip sandviş cu esenţe exotice de lemn: hemlock, cedru roşu Canadian, abachi, lambriul fiind la aceste saune de doar 12,5 milimetri la majoritatea producătorilor de saune sandviș.

Rămânem fideli, însă, SAUNELOR ce ne-au consacrat şi recomandămclienţilor noştri, care într-adevăr vor să folosească intens sauna şi să se bucure de beneficiile ei, sauna tradiţională finlandeză cu pereţi din molid masiv de Harghita şi mobilier din paltin sau tei, la cel mai bun raport preţ  calitate  longevitate.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0757491063
Bd. Ghencea, Nr. 154 A,(vizavi de Stadionul Steaua) Sector 6, Bucuresti
Distribuie