PFA Bajinaru Georgiana Iulia - servicii resurse umane Bucuresti

Servicii Revisal

Conform Hotararii de Guvern nr. 500 din 2011, angajatorii pot externaliza serviciul de completare si transmitere a Registrului de evidenta a salariatilor catre un prestator de servicii.

Externalizarea serviciului Revisal se poate face doar catre un prestator de servicii inregistrat la Registrul Comertului.

Serviciul Revisal cuprinde urmatoarele activitati:

  • Efectuarea demersurilor la Inspectoratul Teritorial de Munca pentru obtinerea unui user si a unei parole utilizate in vederea depunerii online a Registrul general de evidenta a salariatilor;
  • Completarea in Registrul de evidenta a salariatilor (Revisal) a tuturor contractelor individuale de munca;
  • Inregistrarea in Registrul general de evidenta a salariatilor (Revisal) a tuturor modificarilor/suspendarilor/incetarilor intervenite in cadrul raporturilor de muncă;
  • Transmiterea Registrului de evidenta a salariatilor (Revisal) catre Inspectoratul Teritorial de Munca, conform prevederilor legale.

Externalizarea Revisal presupune si transferul responsabilitatii privind completarea corecta a registrului de evidenta a salariatilor si respectarea termenelor de raportare catre Inspectoratul Teritorial de Munca de la angajator catre prestatorul de servicii.

Serviciul de raportare Revisal oferit de AVHR, reprezinta solutia ideala pentru firmele care nu au un buget pentru crearea departamentului de resurse umane

Suntem prezenti cu urmatoarele servicii de resurse umane (HR) in Bucuresti si judetul Ilfov: administrare personal, raportare revisal, salarizare, auditul activitatii de administrare personal si consultanta resurse umane.

Pentru mai multe detalii despre serviciile HR prestate si oferte de pret, trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa primiti informatiile cerute.

Galerie foto
  • ...