Babel Language Center - Cursuri limbi straine Bucuresti

Cursuri corporate

De ce sa alegeti Babel Language?

  1. Organizam un curs demonstrativ pentru a ne prezenta metodele de lucru atât la sediile noastre din Blv. Aviatorilor si Militari Residence cât si online sau direct de la sediul companiei dumneavoastra

2. Experienta în domeniul corporate

3. Organizam o testare gratuita pentru fiecare participant

4. Metode interactive bazate pe conversatie

5. Resurse digitale inovative

6. Cursuri adaptate cerintelor clientilor

7. O retea extinsa de traineri calificati

8. Sedinte gratuite de consultanta (language coaching)

Astazi, studiul uneia sau a mai multor limbi straine a devenit esential pentru companii. Acest aspect poate asigura evolutia profesionala si va permite sa va confruntati cu situatii diferite.

Înainte de a începe un curs, Babel-language organizeaza teste gratuite (scris si vorbit) pentru evaluarea competentelor lingvistice ale participantilor la curs. Vi se atribuie un nivel, corespunzator Cadrului European de Referinta. Înainte de începerea fiecarui modul, organizam  un curs demonstrativ pentru a ne prezenta metoda de lucru. Propunem  manuale publicate de universitati internationale sau de edituri renumite, cu o calitate ireprosabila în didactica limbilor straine.

Trainingurile organizate de scoala noastra au la baza metode interactive, care stimuleaza conversatia si totodata cuprind si elemente de interculturalitate si eticheta necesare comunicarii într-un mediu de afaceri international.

Principalul scop al programelor noastre de studii este acela de a-i ajuta pe participanti sa-si îmbunatateasca capacitatea de exprimare la munca, indiferent de domeniul în care activeaza. Cursurile sunt personalizate si se adreseaza majoritatii industriilor.

Desfasurarea cursurilor urmareste dezvoltarea competentelor generale de scris, ascultat, citit si comunicare.

Pentru o monitorizare mai buna a cursurilor, Babel-Language pune la dispozitia clientilor o lista de prezenta pentru fiecare grupa în parte si rapoarte de feedback, pe care trainerul le completeaza la finalul fiecarui modul.

Elevii Babel-Language beneficiaza lunar de o sedinta gratuita de consultanta. Language coaching-ul este util la inceputul cursului pentru a se discuta despre obiective si despre planul de studiu, dar este folositor si ulterior, aceste sedinte având scopul de a mentine motivatia cursantilor si de a-i încuraja sa-si exprime feedback-ul cu privire la desfasurarea cursului.

Galerie foto
  • ...