Axa Cleaning Services firma de curatenie din Bucuresti si Ilfov

Servicii curatenie case vile

Pentru a iesi in intampinarea nevoilor tuturor clientilor, serviciile au fost impartite in doua mari pachete: cel de intretinere care implica servicii de curatenie case vile de baza, care sunt facute in mod periodic, si un pachet de curatenie case vile generala, care implica toate serviciile de curatenie avansate, care sunt facute mai rar.

Scopul operatiunilor implicate in curatenia de intretinere este de a mentine curatenia in interior. Astfel se va elimina stresul consumatorului si acesta o sa aiba tot timpul necesar pentru activitatile sale. In plus, clientul se va intoarce de fiecare data intr-o casa sanatoasa, curata si proaspata.

Printre operatiunile incluse in pachetul de intretinere se numara eliminarea prafului din interior prin metode profesioniste. Deasemenea si aspirarea podelelor si a covoarelor, curatarea si dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor sanitare si, desigur, spalarea pardoselilor.

Tuturor acestor operatiuni li se adauga serviciile de curatenie la cerere care au un pret aditional mic comparativ cu tot efortul depus si cu satisfactia finala a clientului

Curatenie case vile inseamna toate activitatile pe care le implica o curatenie generala eficienta

Se stie cat este de important ca locuinta sa fie curata si pusa la punct tot timpul si de aceea Axa Cleaning ofera cele mai diversificate servicii in acest domeniu.

Fiecare persoana isi doreste sa se intoarca de la serviciu si sa se relaxeze in timp ce totul straluceste de curatenie. De asemenea, oamenii isi doresc sa scape de chinul de a curata acele colturi indepartate si greu accesibile din casa, si cei mai multi nu au echipamente de curatenie profesionale si prefera sa plece in vacanta decat sa cumpere un aspirator inteligent si apeleaza la firme de curatenie case vile.

Galerie foto
  • ...