Patrascu Razvan - Cabinet de Avocat Bucuresti

Despre noi

Un Cabinet de Avocatura care ofera servicii juridice în cauze de natura penala la un nivel profesional ridicat

 

 Principiile de baza ale Cabinetului nostru sunt onestitatea, transparenta, adaptabilitate si confidentialitatea absoluta.

Cabinetul de Avocat Patrascu Razvan cu o traditie de peste 20 de ani în domeniul juridic, va ofera asistenta si reprezentare juridica în fata organelor de urmarire penala, instantelor judecatoresti si a altor institutii ale statului, asigurându-va totodata consultanta legala pentru evitarea si/sau clarificarea problemelor juridice si solutionarea tuturor conflictelor de natura penala în care sunteti implicat.

Oferim consultanta, reprezentare si asistenta juridica în procesul penal, atât pentru suspect sau inculpat, cât si pentru persoana vatamata, partea civila sau partea responsabila civilmente si asiguram realizarea unei strategii în dosarul penal în interesul clientului adaptata la situatia concreta a acestuia raportându-ne la probele din dosarul cauzei.

Suntem caracterizati prin profesionalism, seriozitate si eficenta în relatiile cu clientii nostri, acesta fiind motivul pentru care sute de clienti au apelat cu încredere la noi pentru rezolvarea problemelor de natura legala.

În efortul de a obtine cel mai bun rezultat posibil, depunem toate diligentele legale pentru a va reprezenta interesele, într-o maniera creativa, agresiva si profesionala.

Avem capacitatea de a aplica pentru clientii nostri cele mai bune strategii juridice si sa le si finalizam cu succes, suntem capabili sa le aparam drepturile si interesele lor legitime folosind în scopul acesta cele mai potrivite mijloace legale. 

Suntem disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamâna, 365 de zile pe an.

Întelegem cu ce va confruntati si suntem aici pentru a va explica acuzatiile si apararile.

Stim ca a fi acuzat de o infractiune poate fi înfricosator, jenant si extrem de stresant, indiferent daca acuzatiile sunt sau nu valabile.

Stim ca va simtiti coplesit si nu stiti ce sa faceti în continuare. Nu vreti sa faceti nimic care sa înrautateasca lucrurile, dar este nerealist sa va asteptati la un tratament corect si la un rezultat favorabil, daca încercati sa va descurcati singur. 

În functie de circumstantele cauzei, este posibil sa aveti la dispozitie aparari de care nu stiti. Nu trebuie sa întarziati exercitarea acestora.

Consecintele unei condamnari, pot fi grave si va pot afecta viitorul, din acest considerent este esential sa aveti alaturi în procesul penal, un avocat cu experienta care sa lupte pentru dvs si care sa va ghideaze prin sistemul juridic, de la început pâna la sfârsit. O greseala nu trebuie sa va afecteze restul vietii.

Cunoaste-ti drepturile si lupta pentru ele!

 Avocatul Patrascu Razvan este avocatul titular al Cabinetului, este membru in Baroul Bucuresti, are peste 25 de ani de experienta în practicarea dreptului penal sise va ocupa personal de cazul dumneavoastra pentru a va obtine cel mai bun rezultat posibil.

Indiferent de gravitatea cazului dvs, va putem ajuta!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0724511669
Calea 13 Septembrie , nr. 121, Sector 5,
Distribuie