Andreea Mihaela Vasile - Cabinet avocatura Bucuresti

Consultanta juridica in penal

Consultanta juridica in penal – Activitatea procesuala penala ar trebui sa aiba loc astfel incat persoanele vinovate de comiterea anumitor infractiuni si in conformitate cu gravitatea faptelor, sa poata fi trase la raspundere. Consultanta juridica in penal este foarte importanta, indiferent de care parte te aflii – ca parte acuzata sau ca acuzator.

Pentru o consultatie gratuita accesati link-ul avocat drept penal Bucuresti si completati formularul de pe aceasta pagina.

Dreptul de aparare implica eforturile tuturor persoanelor care lupta pentru interesele si drepturile lor procesuale, cat si obligatiile pe care le au organele judiciare pentru a asigura exervitarea drepturilor.

 

Ce implica procesul de consultanta juridica in penal

 

Din continutul tuturor reglementarilor existente pentru dreptul penal, rezulta ca modul in care se realizeaza justitia penala in statul de drept se face respectand toate drepturile si interesele procesuale ale fiecarei parti, care nu sunt simple interese private ci publice.

In sensul acesta, impreuna cu partile din proces, si societatea are un interes ca in cauzele penale sa se cunoasca adevarul. Atunci cand esti implicat intr-un proces penal, indiferent de ce parte, este foarte important sa beneficiezi de consultanta juridica in penal de la un avocat cu experienta in domeniu.

 

Consultanta juridica in penal – La ce se refera apararea

 

Apararea se refera la intreaga cauza, indiferent cat de complexa este, si se desfasoara prin acte specifice fiind indeplinita pe baza unor forme procesuale prescrise de catre lege. Apararea nu se poate indeplini decat cu ajutorul unui aparator care are pregatire juridica.

Acest lucru inseamna, ca vei avea nevoie de un avocat. De asemenea, te poti apara si singur, insa nu este recomandat sa incerci. Un avocat in drept penal va sti clar ce trebuie sa faca si va beneficia de toata experienta pe care a acumulat-o in timpul activitatii sale, atat din propriile procese cat si din cele la care doar a asistat.

Apelati cu incredere la un cabinet de avocatura din Bucuresti specializat in penal.

 

Consultanta juridica in penal – Independenta avocatului

 

Pentru a isi exercita profesia, avocatul este indepenedent. El se supune doar legii, eticii profesionale si statului. Trebuie sa apre interesele legale pe care le are persoana pe care o reprezinta, motiv pentru care, poti fi sigur ca avocatul tau va face tot ce ii sta in putinta pentru a te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele, iar in cazul in care esti acuzat intr-un proces penal,  va face tot posibilul ca finalul sa fie cel mai favorabil pentru tine.

Chiar daca avocatul este principalul participant la rezolvarea cauzei tale penale si se afla pe aceeasi pozitie cu tine in proces, un avocat nu reprezinta o parte din proces, ci doar isi va indeplini functia de aparator. Motiv pentru care tu vei fi cel care vei suporta la final consecintele si de aceea este recomandat sa beneficiezi de consultanta juridica in penal, de cea mai buna calitate si sa iti alegi un avocat cu experienta in probleme similare cu a ta.

Galerie foto
  • ...