Denislav Marinov - Birou Avocat limba Romana in Bulgaria

Infiintare S.R.L. la Bulgaria

De ce sa infiintezi firma in Bulgaria?

Impozite mici

Mediu de afaceri prietenos

Costuri mici

Birocratie redusa

Curs valutar fix

 

1) Disponibilitate de denumire - Registrul. Comertului

Se aleg de catre solicitant minim trei denumiri ale viitoarei societati, de celelalte formalitati ocupandu-se avocatii.

 

2) Act constitutiv - redactare, certificare

Ambele operatiuni se fac de catre avocati, nemaifiind necesara legalizarea de catre notar decat in situatia in care aportul la capitalul social al societatii este un tere., dar prezenta asociatilor la semanrea actului este obligatorie.

Solicitantul trebuie sa stabileasca numarul asociatilor, participarea acestora la capitalul social, administratorul, obiectul principal de activitate, precum si cele secundare, durata societatii.

 

3) Depunere capital social;

Val. minima 2 BGN = 1 EURO 

RECOMNDAM SUMA DE 100 BGN = 50 EURO 

Taxa  BANK  10 BGN = 5 EURO

Se face de catre avocati

 

4) In cazul cetateninor straini - Declaratie notariala

 

5) Declaratii pt. asociat si administrator - redactare, certificare

Ambele operatiuni se fac de catre avocati, fiind necesare copii de pe actele de identitate ale ascociatilor si administratorului si prezenta personala a acestora la momentul semnarii.

 

6) Specimen de semnatura - Notar

Se obtine numai dupa ce se elibereaza disponibiliatea de denumire.

 

7) Dovada sediului - contract de inchiriere sau comodat - redactare, certificare

Operatiunile se fac de catre avocati, fiind necesara prezenta partilor la momentul semnarii contractului si prezentarea unei copii xerox de pe titlul de proprietate si actele de identitate ale proprietarilor.

In cazul in care sediul social se afla intr-un apartament de bloc este necesara obtinerea unei adeverinte de la Asociatia de proprietari si de la vecini - redactare;

 

8) Copie de pe C.I. asociat si administrator

Obtinerea unui spatiu pentru sediu social al societatii, precum si a unui teren unde urmeaza sa-si desfasoare activitatea propriuzisa societatea, sunt operatiuni pe care o agentie imobiliara le poate realiza.

Societatea noastra poate doar intermedia inchirierea unor astfel de spatii, fiind insa necesare precizari cu privire la cuantumul chiriei, zona, suprafata, existenta sau nu a utilitatilor, etc.

Contabilitatea societatii poate fi tinuta doar de catre un contabil autorizat si nu de o societate de avocatura. Ca si in cazul obtinerii spatiilor necesare desfasurarii activitatii societatii, cabinetul nostru de avocatura poate intermedia legatura dintre societate si acesta.

Dupa infiintarea societatii si gasirea unui spatiu corespunzator desfasurarii efective a activitatii acestuia, cabinetul nostru de avocatura poate acorda asistenta juridica societatii (tinerea evidentei si modificarea si completarea actelor constitutive, redactarea contractelor, participarea la licitatii, reprezentarea in fata instantelor, etc.)

Galerie foto
  • ...