Brestian Delia - Cabinet de Avocat Bucuresti

Avocat Litigii

Cabinet de Avocat Bre?tian Delia asista si reprezinta in Instantele de Judecata atat societati comerciale, cat si persoane fizice in probleme din domeniul dreptului comercial, civil, familiei, muncii si societar, incuviintari ale executarii silite de hotarari judecatoresti romanesti sau din strainatate. Cabinet de Avocat Bre?tian Delia se ocupa si de litigii in domeniul insolventei.

In procedura civila, cuvantul litigii desemneaza procedura destinata a judeca admisibilitatea pretentiilor unei parti fata de cealalta.

INSOLVENTA

Practica Cabinetului de Avocat Bre?tian Delia se bazeaza in domeniul procedurii insolventei pe intelegerea cadrului comercial in care legea insolventei este aplicata si pe decizii financiare, dar si  de imagine de business pe care trebuie sa le ia o persoana fizica sau o persoana juridica, atunci cand se confrunta cu insolventa.

Sprijinim clientul in tot ceea ce reprezinta cererea de deschidere a procedurii insolventei la cererea debitorului sau la cererea creditorului in conformitate cu noua lege nr. 85/2014. Sunt foarte importante de mentionat contestatia, dar si intampinarea care trebuie depuse de catre debitor in termenul legal, care in caz contrar ar putea semnifica acceptarea tacita a datoriei.

De asemenea, Cabinet de Avocat Bre?tian Delia depune toate demersurile pentru redactarea si depunerea in termenul legal a cererilor de admitere la masa credala pentru valorificarea drepturilor in cazul in care a fost deschisa procedura insolventei impotriva unui debitor, dar si de redactare a cererii de repunere in termen, in cazul in care lichidatorul sau administratorul judiciar al unui debitor, care a intrat in insolventa nu v-a notificat cu privirea la deschiderea procedurii.

Galerie foto
  • ...