Leonte Oana Madalina - Cabinet de avocat Bucuresti

Serviciul de gazduire sediu social este echivalent

Serviciul de gazduire sediu social este echivalentul unei bune functionari a firmei Dvs.

    Exista situatii in care puteti intampina dificultati in gasirea unui spatiu pentru stabilirea sediului social al firmei pe care dumneavoastra o reprezentati.In astfel de cazuri si nu numai, cabinetul nostru vine in sprijinul dumneavoastra prin posibilitatea gazdurii sediului social al societatii dvs. in schimbul unui onorariu accesibil.

   Potrivit prevederilor art. 3 litera h din legea 51/1995, pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, la sediul profesioanal al avocatului se poate stabili provizoriu, pentru un timp de maxim 1 an, sediul social al unei societati comerciale in baza unui contract de asistenta juridica, incheiat intre avocat si administratorul firmei.

   Serviciul de gazduire a sediului social va permite sa infiintati firma rapid, prin reducerea la maxim a procedurilor necesare. In acest caz, nu veti mai avea nevoie de acte de proprietate, contract de inchiriere, acordul vecinilor sau de certificatul de spatiu cu destinatie de sediu social de la Administratia Financiara.

   Cabinetul de avocatura Leonte Oana Madalina vine in sprijinul persoanelor care doresc sa-si infiinteze o societate comerciala sau sa-si mute sediul social al uneia deja infiintate in Bucuresti.

  

  Pret promotional Gazduire Sediu Social si oferim gratuit receptia si notificarea corespondentei firmei dvs.  

   

  Gazduire sediu social ieftin si in cele mai bune conditii.

 

Galerie foto
  • ...