Averroes Learning Centre - Centru educational Bucuresti

Cursuri pictura si desen

Cei mici îsi exprima uneori greoi sentimentele, ei preferând exprimarea grafica. Ei se simt în acest fel importanti, reusind sa redea din sentimentele si trairile lor, din modul în care percep lumea care îi înconjoara. Exista copii mai emotivi care se refugiaza în lumea culorilor, însa parintii sunt primii care trebuie sa sesizeze înclinatia lor si sa îi îndrume în acest sens. Dezvoltarea unei personalitati complexe a copiilor depinde de dumneavoastra! Noi va ajutam în acest sens! Formatorul copilului dumneavoastra este un artist desavârsit, cu multiple creatii în desen, pictura, dar si modelaj! Dumnealui se va ocupa de aspecte precum: libera exprimare artistica a copilului si de dezvoltarea simtului estetic! Astfel, acesta va fi si un curs de dezvoltarea personala a lui! Copilul dumneavoastra va fi mai atent la detalii, mai profund în emotii si trairi, va fi lipsit de stres  si îsi va dezvolta perceptia vizuala.

Cursul va debuta cu un modul de desen în creion, in modulul al doilea si al treilea urmând sa exploreze lumea colorata a acuarelei si a modelajului.

Cursul este dedicat in principal prescolarilor si elevilor, dar se pot inscrie  in grupe separate adulti de orice varsta si nivel.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0766805530; 0773329278; 0721655015
Sos. Fundeni, nr. 292, et. 1, sector 2
Distribuie