Avecont Soutions - Contabilitate completa, Bucuresti

Servicii de audit contabil

In cadrul serviciilor contabile de audit, contabilitate – Bucuresti  va utiliza experienta si competenta echipei noastre de auditori contabili printr-o abordare specifica, pentru a se concentra asupra identificarii,  evaluarii si gestionarii riscurilor cu care va confruntati. Aceasta abordare ne ajuta la intelegerea mediului complex in care va desfasurati activitatea, a obiectivelor si strategiilor afacerii pe care o conduceti, astfel incat sa putem utiliza experienta noastra de business acumulata intr-o gama larga de sectoare de activitate, pentru a ne asigura ca va furnizam intotdeuna concluzii clare, relevante si obiective pentru succesul si performanta afacerii dumneavoastra.

Noi cunoastem ca fiecare client este unic. De aceea vom adapta procedurile noastre de audit printr-o abordare personalizata, in functie de sectorul in care activati, de specificul afacerii dumneavoastra si de mediul de reglementare specific, pentru a identifica problemele importante ale fiecarui client si pentru a furniza raspunsuri care se concentreaza pe factorii si indicatorii cheie cu impact asupra succesului si performantei afacerii dumneavoastra.

Intrucat competenta si profesionalismul echipei noastre de auditori se fundamenteaza atat pe un istoric cu rezultate foarte bune, cat si pe pregatirea si formarea profesionala permanenta, toti clientii nostri au ales sa continue parteneriatul cu firma de contabilitate , acesta fiind si motivul pentru care clientii nostri ne recomanda cu incredere prietenilor si partenerilor.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722587128; 0722512064; 0371356504
Calea Calarasilor, Nr. 177, Bl. 45, Et. 7, Ap. 19, In. 19C, Sector 3, Bucuresti
Distribuie