Avatar Lounge & Ballroom Bragadiru, Ilfov

Piscina

Piscina destinata adultilor are o adancime de 1.40m pana la 2.20m si o lungime aproximativa de 25m care serveste perfect momentelor de balaceala si inot, fara a deranja alti clienti prezenti in bazin.Zona destinata acesteia are o capacitate de 350 de locuri si o caracteristica deosebita, fiind singura piscina din zona care beneficiaza de un sistem de incalzire a apei. Designul abordat este modern, construit din placi albastre in diferite nuante pentru a crea senzatia de apa oceanica, limpede si nemarginita. Sezlongurile si baldachinele asezate in jurul piscinei ofera o imagine clara asupra tuturor zonelor din intreg complexul iar parintii isi pot supraveghea cu usurinta copii chiar si din incinta restaurantului sau a terasei.

 

Locatia isi rasfata oaspetii cu atmosfera de vacanta, vegetatie luxurianta, cocktail-uri exotice, mancaruri delicioase si muzica ambientala,ceea ce ii confera imaginea unui refugiu boem, un spatiu al confortului si al relaxarii, unde te poti destinde inotand, savurand o bautura la bar sau un preparat delicios din bucataria restaurantului. 

Piscina pentru copii este plasata in partea din spate langa locul de joaca, pentru ca cei mici sa se bucure din plin de compania altor prieteni de varsta lor. Piscina are o adancime mica, care nu pune in pericol siguranta celor mici, constituind un loc perfect pentru practicarea inotului sau a nenumeroselor jocuri de apa prin care prichindeii isi pot consuma energia. Daca vreti ca micutul dumneavoastra sa petreaca momente distractive impreuna cu alti copii si sa simta din plin atmosfera de vacanta, piscina de copii a complexului Avatar Lounge este locul ideal in care el va fi in siguranta in timp ce parintii se pot relaxa la soare.

  

Avatar Lounge a creat un spatiu special destinat copiilor cu varste curpinse intre 3 si 7 ani pentru a oferi atat parinilor cat si piticilor momente de relaxare si distractie. Apa introdusa in acest bazin este incalzita si tratata cu sare pentru a proteja pielea delicata a copiilor care stau expusi la soare iar in imediata apropiere se afla locul de joaca pe care cei mici il pot explora in timp ce isi fac prieteni noi.Am luat in considerare existenta unei piscine dedicate si copiilor, posibilitatea de a lua masa, confortul sezlongurilor, spatiul de langa piscina care sa permita celui mic sa isi consume energia in voie, facilitatile pentru copii, nivelul de zgomot si posibilitatea de a sta la umbra, lucruri esentiale care trebuie sa existe in orice complex dedicat atat adultilor cat si copiilor.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0747.200.453
Str. Safirului , nr.38bis, Bragadiru, judetul Ilfov
Distribuie