Avangarde Business Academy - Cursuri de calificare acreditate Bucuresti

Cursuri Asistenta Sociala

Prin programele ofertate, ne propunem sa asiguram dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor profesionale ale participantilor în domeniile tematice vizate, utilizând cele mai moderne metode de formare.

Programele de formare propuse sunt creditate de Colegiul National al Asistentilor Sociali cu un numar de 5 credite profesionale.

GRUPUL TINTA

  • Programele de perfectionare mai sus mentionate se adreseaza asistentilor sociali – persoane implicate direct sau indirect în activitati vizate de tematica programului, precum si altor persoane interesate de domeniile tematice respective.

ATESTAREA FORMARII

  • Atestarea finalizarii programelor de perfectionare de catre participanti va fi concretizata într-un certificat, având ca principala conditie obligatorie, participarea efectiva si activa la program.
  • Cursurile sunt creditate de Colegiul National al Asistentilor Sociali cu 5 credite profesionale

 DETALII INSCRIERE

  • Înscrierea participantilor se va face în ordinea primirii fiselor de înscriere la urmatoarele numere de fax: 429.80.88– S.C. AVANGARDE BUSINESS GROUP SRL sau pe e-mail la office@avangardeacademy.ro

 Inscrierea participantilor este conditionata de respectarea conditiilor de acces aferente fiecarui curs conform legislatiei in vigoare (studii superioare). Mai multe informatii sunt disponibile pe avangardeacademy.ro

 Organizarea programului este conditionata de înscrierea unui numar de minimum 10 persoane, data limita de înscriere fiind cu cel putin 5 (cinci) zile înainte de începerea acestuia. Inscrierile se fac in ordinea achitarii taxei si in limita locurilor disponibile.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0751125101; 0766286156
Str. Episcopul Chesarie, Nr. 22, sector 4,
Distribuie