Folie Auto Llumar by Auto System

Folie faruri

Din cauza calitatii precare a materialelor folosite la fabricarea farurilor auto, acestea ajung sa se deterioreze o data cu trecerea timpului, ajung sa devina matuite, ciobite sau zgariate.
Folia de protectie faruri ne da garantia ca farurile autovehiculului vor ramane ca noi pentru multi ani, si ne va incanta cu stralucirea lor in fiecare zi si noapte.
Farurile zgariate, ciobite, matuite sau deteriorate pot ajunge sa devina un periocol pentru deplasarea pe timpul noptii, vizibilitatea acestora fiind drastic redusa.
Aplicand o folie transparenta de protectie efectele sunt inlaturate 100%.
Folia de protectie a farurilor se monteaza pe exteriorul acestora fara ca acestea sa fie demontate de pe autovehicul.

FOLIE FARURI -Stopuri
Foliile pentru faruri si stopuri au rolul de a proteja, masca, imbunatatii aspectul farurilor/stopurilor masinii tale. Foliile se pot aplica si pe faruri/stopuri mai uzate. Inainte de aplicarea foliei pentru faruri/stopuri se poate executa si o operatiune de polish pentru acestea cu scopul de a avea un rezultat mai placut si o mai buna aderenta a foliei. Procesul de polish va elimina aspectul abraziv si crestat a suprafetei, cauzat de factori externi cum ar fi pietris, praf, lumina si ploaie acida specific a zonelor urbane. Aplcarea unui polish pentru faruri sau stopuri inainte de folosirea foliei pentru faruri si stopuri, nu are doar rol decorativ. Trebuie sa luam in calcul intrebuinarea farurilor si a stopurilor. Pentru a-si indeplinii scopul pentru care au fost create acestea trebuie sa indeplineasca si criterii de claritate. Mentenanta acestora va creste exponential factorul de eficacitate.

Galerie foto
  • ...