Automatizari.Store.ro - Magazin online de automatizari porti, Bucuresti

Motor automatizare poarta culisanta BFT SP3500 TRI

Motor automatizare poarta culisanta BFT SP3500 TRI 230, 3500 Kg, 230 V

Descriere

Motor automatizare poarta culisanta BFT SP3500 TRI 230, 3500 Kg, 230 V este un motor de 230 V pentru poarta culisanta.

  • Acest motor este potrivit pentru porti cu greutatea canatului de 3500 kg.

Nu ezitati sa contactati aici specialistii nostri pentru a va ajuta !Filmulete de prezentare si pe canalul de youtube REUNIT.Vizitati si pagina noastra de facebook Automatizari.Compania nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

 

Automatizarile pentru porti culisante reprezinta o solutie eleganta prin care oferiti protectie unui spatiu rezidential, comercial si industrial.

  • Catalogul online de automatizare poarta culisanta pe care AUTOMATIZARI.store.ro il pune la dispozitia doritorilor, contine informatii complete despre caracteristicile tehnice ale produselor si despre modul de instalare si de utilizare al acestora.
  • Aici gasiti orice produse de automatizare poarta culisanta incepand cu motor poarta culisanta, kit poarta culisanta si pana la accesorii poarta culisanta.

Afisez 28 din 427 pr

Galerie foto
  • ...