General Wash Service Bucuresti - Reparatii masini de spalat si frigidere

Reparatii module electronice si programatoare

Reparatii module electronice si programatoare pentru masini de spalat.

 

Daca masina de spalat nu mai functioneaza si banuiti ca aceasta problema este cauzata de partea electronica, puteti apela la serviciile noastre. demontand (modulul electronic, display-ul, programatorul, etc.) piesa care considerati ca e defecta si s-o trimiteti printr-un serviciu de curierat sau s-o aduceti personal la sediul firmei General Wash Service - Bucuresti, Str. Antiaeriană nr. 7

 

Pretul se stabileste in functie de reparatia efectuata. Garantia este de 12 luni pentru orice interventie. In cazul in care, produsul adus in service nu se poate repara sau cele care in urma verificarii se constata ca nu sunt defecte, se percepe o taxa de 20 Lei reprezentand un comision pentru testare.

Executam reparatii electronice de inalta calitate cu specialisti avand cunostinte avansate in service electrocasnice. Reparam module electronice indiferent de modelul masinii de spalat. Rescriem memorii (resoftam), inlocuim procesoare, etc. Avem la dispozitie testere pentru diagnosticarea defectelor cat si standuri de probe pentru testarea oricarui programator sau modul electronic.

 

Reparam module electronice pentru:

Masini de spalat rufe

Masini de spalat vase

Cuptoare cu microunde

Uscatoare de rufe

Frigidere

 

In laboratorul nostru, rata de reusita in remedierea unui defect, este de 95% !

 

Beneficiile dvs:

Costuri - pretul maxim pe care il puteti achita este sub 20-30% fata de pretul achizitionarii unui nou modul

Viteza - majoritatea se repara in aceeasi zi.

Calitate - orice modul reparat este atent verificat si testat cu echipamentele din dotare. Elementele care nu indeplinesc standardele de testare vor fi etichetate ca nereparabile.

Garantie - va oferim 12 Luni integral la piesa reparata, iar la o eventuala defectiune in aceasta perioada de garantie, nu vom pretinde ca acum este alta cauza. Aveti garantie la tot modulul, indiferent de problemele care vor aparea, ulterior reparatiei.

Banii inapoi - daca in perioada de garantie se va defecta piesa reparata de noi si nu vom mai putea remedia defectiunea din nou, va vom restitui intreaga suma achitata initial.

Odata ce veti apela la serviciile noastre, veti avea certitudinea ca orice problema legata de masina de spalat va fi rezolvata.

In eventualitatea ca modulul electronic sau programatorul va fi declarat ireparabil, puteti alege intre a cumpara un produs nou sau la un pret mult mai mic, unul second hand.

Galerie foto
  • ...
  • ...