AUTO K9 RMV Service auto complet Bucuresti

Servicii vopsitorie auto

Realizam servicii de vopsitorie pentru toate marcile de automobile atat noi cat si istorice. Tratam fiecare autovehicul indiferente de marca sau de vechime cu aceasi atentie, iar la final verificam atent calitatea lucrarii asigurandu-ne astfel ca veti fi multumit.  Lucram la cele mai inalte standarde de calitate si avem o echipa de pregatitori si vopsitori foarte bine pregatiti, specializati in Italia si Austria.

Ne-am aliniat directivelor europene privind protectia mediului privind eliminarea vopselelor ce contin solventi si compusi organici volatili. Folosim vopsele Dupont hidrosolubile si lacuri pentru vopsele pe baza de apa, ce ofera o protectie indelungata si rezistenta mare la zgarieturi.

Putem reproduce o gama de peste 45,000 de nuante, astfel putem revopsi orice marca de automobil. In plus va punem la dispozitie o gama larga de culori speciale: perlate, mate, cameleon sau cromate.

Deoarece avem incredere in materialele folosite si in profesionalismul echipei de vopsitori oferim o garantie extinsa de 12 luni pentru serviiciile de vopsitorie auto.

Galerie foto
  • ...