EvE Auto Star - Service auto Bucuresti

Schimb Discuri Frana + Placute

EvE Auto Star SRL va ofera serviciu de schimb discuri si placute de frana pe puntea spate, efectuat de mecanici calificati in atelierul nostru autorizat RAR.

Sistemul de franare reprezinta unul dintre cele mai importante sisteme de pe orice autoturism, asigurand deplasarea in conditii de siguranta, fapt pentru care necesita o atentie sporita in ceea ce priveste intretinerea acestuia.Inlocuirea discurilor si placutelor de frana pe puntea spate cuprinde urmatoarele:

curatare si gresarea culisantelor etrierului (daca este cazul)
curatarea pistonului etrierului si verificarea etansietatii (retragerea etrierului este realizata cu ajutorul preselor speciale din dotarea atelierului)
inlocuirea efectiva a discurilor de frana, cat si a placutelor de frana
Important de stiut!  Schimbul discurilor de frana necesita obligatoriu si inlocuirea placutelor de frana!!!

EvE Auto Star SRL va ofera serviciu de top dedicat de schimb discuri si placute frana pe puntea spate sau fata la preturi avantajoase si manopera de calitate, realizata doar de mecanici calificati. La sfarsitul operatiunii schimbului de discuri si placute de frana, se efectueaza obligatoriu verificarea eficientei franelor pe standul special din dotarea serviceului nostru. Specificam faptul ca atelierul nostru este autorizat RAR.

Galerie foto
  • ...