Auto network International - Service Auto Vitan Bucuresti

Servicii Incarcare Freon Auto

La Service Auto Vitan, serviciul de Incarcare Freon Auto in instalatia de aer conditionat auto este executat de personal calificat, folosind aparatura de ultima generatie.

Cum functioneaza incarcare Freon Auto?

Oferim servicii complete de  Incarcare Freon Auto pentru orice tip de masina.

1. Consultanta de specialitate

Asiguram consultanta pentru a stabili ce tip de freon auto, cantitate / calitate a agentului sunt necesare pentru marca/modelul masinii la care se face  serviciul de Incarcare Freon Auto.

2. Curatarea si vidarea instalatiei folosind aparatura profesionala

Folosim aparatura de ultima generatie, semi-automata, care extrage freonul si uleiul (uzate) existente in instalatia de aer conditionat, urmand procedura de vidare a instalatiei in care se constata etanseitatea sistemului precum si daca exista pierderi de freon. Daca totul este in regula, urmeaza Incarcarea cu Freon si completarea uleiului. 

3. Incarcare Freon Auto in instalatia de aer conditionat a masinii

Procedura completa ce presupune urmatoarele etape - umplerea instalatiei cu cantitatea de freon recomandata de producator pentru modelul masinii, completarea cu cantitateta de ulei extrasa din instalatie la pasul anterior si verificarea presiunii in instalatie.

Un serviciu profesional realizat cu aparatura specializata, recomandat pentru orice tip de masina care nu prezinta defecte mecanice la instalatia de aer conditionat sau scurgeri de Freon Auto!

Galerie foto
  • ...