AUSTROMED

Medicina Muncii

Medicina muncii previne problemele de sănătate ale angajaților și depistarea apariției unor boli care constituie contraindicații pentru activitățile și locurile de muncă, cu expunere la factori de risc profesional. Fără o echipa sănătoasă, aptă de efort fizic și intelectual, performanțele companiilor private și instituțiilor publice nu se pot ridica la nivelul cerințelor. Sănătatea angajaților este un capital de preț pe care angajatorul trebuie să îl protejeze. Austromed Clinic vine în sprijinul angajatorului cu servicii profesioniste de medicina muncii care mențin crescut potențialul de performanță al resurselor umane.

Medicina muncii iși începe rolul încă din faza angajărilor, atunci când angajatorul trebuie să aleagă între un candidat sau altul, influențând pe termen lung capacitatea de lucru a organizației. Aplicând metode obiective de diagnostic și evaluare, Austromed Clinic identifică pentru angajator acei candidați a căror stare de sănătate corespunde cerințelor postului. Starea de sănătate a angajaților poate evolua defavorabil, sub influența condițiilor de muncă și felului sarcinii pe care o au de îndeplinit. Pentru a preîntâmpina diminuarea periculoasă a capacității de muncă a organizației, specialiștii Austromed urmăresc evoluția stării de sănătate a angajaților și depistează din timp îmbolnăvirile profesionale și acei angajați care pot deveni sursa unei contaminări colective.

Programul de medicina muncii promovat de Austromed Clinic urmărește și protejarea imaginii angajatorului, prin identificarea precoce a bolnavilor contagioși din rândul angajaților care intră în contact cu clienții și i-ar putea molipsi, generându-le disconfort și frustrare care pot dăuna afacerii.

Supravegherea stării de sănătate a angajaților nu este numai o necesitate firească, ci și o obligație legală. Pentru ca angajatorul să se poată concentra, lipsit de griji, asupra afacerii sale de bază, fără a-și încărca gândurile cu îndeplinirea acestei obligații, Austromed Clinic se ocupă autonom de planificarea, inițierea și coordonarea serviciilor de medicina muncii, pentru a fi prestate la timp și integral, conform prevederilor legale. În acest fel, angajatorul este ferit de încălcarea legii.

Prevederile legale reprezintă cerințe minime care nu acoperă toate riscurile angajatorului. La solicitarea angajatorului, Austromed Clinic poate efectua o analiză de risc, în baza căreia va propune servicii de diagnostic și evaluare suplimentare minimului impus de lege. Evident, numai dacă astfel de servicii sunt indispensabile și la un preț de pachet, cu discount corespunzător. Tot la solicitarea angajatorului Austromed Clinic poate efectua investigații ale mediului de lucru pentru a determina cauzele bolilor profesionale, de exemplu prin analize ale surselor de agenți patogeni și factorilor alergeni.

Pentru o ofertă croită după nevoile organizației Dumneavoastră, vă rugăm contactați-ne telefonic la unul din numerele: 021 317 49 17 sau 072 00 44 566 sau prin e-mail la adresa: management@austromed.ro

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0720.044.566; Tel/Fax 021.317.49.17
Str. Mihai Eminescu nr. 156, sector 2,
Distribuie