Austrodach Profile - Hidroizolatii, acoperisuri Bucuresti

Restaurari si reparatii, injectari structurale!

Orice cladire poate suferi deteriorari în timp care sa-i afecteze atât durata de viata cât si posibilitatea de exploatare. O interventie corecta si la momentul potrivit poate sa va readuca imobilul la viata si sa îl asigure împotriva viitoarelor deteriorari.

  • Lucarna, fereastra mica, deschisa pe un versant de acoperis, în scopul luminarii si aerisirii spatiului de sub învelitoare, constituie si un element arhitectonic decorativ care necesita o experienta si o calificare superioara în lucrarile de restaurare.

    Executam, reparam sau restauram lucarne si ornamente acoperis  atât la cladirile vechi pastrând specificul acestora, dar si la cladiri noi.

  • Injectarile de impermeabilizare au drept scop astuparea fisurilor în fundatii sau subsoluri, ca urmare a defectelor de turnare, a distrugerii hidroizolatiei etc. Ele se fac în scopul împiedicarii infiltratiilor de apa care ar produce efecte nedorite.Se utilizeaza sistemul cu packere (ADP 115-13) îngropate si injectare de rasini poliuretanice bicomponente SIKA.
Galerie foto
  • ...