Atia-Architecture - Arhitect proiectant Bucuresti

Servicii

PROIECTARE
Prin colaborarea stransa a tuturor specialistilor echipei noastre, venim in intampinarea dvs. oferindu-va servicii complete de Proiectare de Arhitectura, Proiectare Structuri Rezistenta, Proiectare Instalatii (electrice, termice si sanitare) si continuand cu Design-ul Interior al spatiilor, astfel incat proiectul sa fie cursiv si sa respecte viziunea de ansamblu.
 
DESIGN DE INTERIOR
Design-ul de interior reprezinta piatra de incercare pentru multi specialisti avand in vedere importanta ce se acorda aspectului estetic al spatiilor, ce trebuie sa ilustreze complet si complex viziunea arhitecturala a beneficiarului
 
 
CONSULTANTA
Consultanta reprezinta un proces ce se deruleaza de la prima intalnire si pana la finalizarea proiectului de arhitectura si caruia ii acordam o importanta deosebita. In cadrul discutiilor purtate va punem la dispozitie toate informatiile necesare pentru ca dumneavoastra sa puteti face alegerea potrivita si in cunostinta de cauza fara inerentele surprize neplacute ce pot aparea in lipsa comunicarii
 
URMARIRE DE SANTIER
Asistenta tehnica si urmarirea pe santier a lucrarilor este o componenta inseparabila a activitatii de proiectare si de verificare sau expertiza. Echipa noastra ofera servicii de asistenta tehnica si urmarire pe santier a lucrarilor, prezenta pe santier, precum si analiza situatiilor neprevazute aparute pe toata durata lucrarilor
 
PREZENTARI 3D
Intr-o era a vizualului, simularile 3D sunt un element absolut necesar oricarui proiect. Acestea materializeaza in imagini conceptul si viziunea arhitectului si reprezinta, de cele mai multe ori, elementul ce pune in valoare si potenteaza un proiect. Prefigureaza imaginea a ceea ce va fi, permite oricui sa perceapa spatiul proiectat, culorile, texturile, materialele, lumina si umbra si nu in ultimul rand calitatea proiectului. Simularile 3D pot scoate din anonimat un proiect.

Realizam simulari 3D pentru orice tip de proiect de arhitectura si amenajare de interior.
Oferim mai multe tipologii de simulari 3D in functie de proiect si de utilizarea acestora: de la simulari 3D conceptuale la simulari fotorealiste.
Realizam modelare 3D pentru orice tip de obiect indiferent de complexitate.
 
EXPERTIZE TEHNICE
Realizata intr-o situatie de interventie prin renovare, modificare, consolidare, supraetajare, recompartimentare, alipire, sau in cazul unei lucrari de constructie ori demolare in apropierea unei cladiri, expertiza tehnica presupune o activitate complexa de evaluare a starii tehnice a unei constructii prin raportare la cerintele legale. Prin audit energetic se determina caracteristici termo-energetice ale unei cladiri si se stabilesc solutii de reabilitare sau modernizare in acest sens.

Atia Architecture realizeaza, prin colaboratorii sai, astfel de expertize si audituri, inclusiv studii geotehnice prin care se determina consistenta si structura solului si se fac recomandari cu privire la proiectarea constructiei.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...